Το «Stop Bullying» των μικρών

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2018 19:39

Η εκδήλωση-θεσμός του Εθνικού Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και για άλλη μια φορά αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Περισσότερα από 140 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, που διεξήχθησαν στα γήπεδα που στήθηκαν από τους διοργανωτές. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και οι νικητές πήρανε μετάλλια και κύπελλα, την απονομή των οποίων έκανε ο κ. Στέφανος Λιάπης. Για την προσφορά του στον αθλητισμό τιμήθηκε με πλακέτα ο προσκεκλημένος σύλλογος Α.Ο. Πελασγιώτιδα. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, με τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο «Stop Bullying», ενώ ο Εθνικός μοίρασε σε όλους έντυπο ενημερωτικό υλικό γι’ αυτό τον σκοπό. Η διοίκηση του Εθνικού ευχαριστεί τον χορηγό της εκδήλωσης για την κάλυψη όλης της εκδήλωσης, τους Σαμαρείτες Λάρισας που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί, καθώς και τους προπονητές αλλά και τους αθλητές της κατηγορίας παίδων, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Επίσης, το «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου Λαρισαίων και το «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Λάρισας ΟΚΑΝΑ» για την υποστήριξή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass