Αθλητικό κίνημα ο ΝΟΛ

Γ. ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ: «ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΠΟΛO ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ  ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ» - ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΛΑΝΑΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2018 22:04

Το νέο αθλητικό κίνημα στη Λάρισα λέγεται ΝΟΛ αφού το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα είναι στην Α2 εθνική κατηγορία και η γυναικεία στην Α1 εθνική δείχνει ότι ο σύλλογος αποκτά διαρκή δυναμική και φαίνεται από την προσέλευση νέων παιδιών με αποτέλεσμα πλέον να ανεβαίνει ο πήχης πιο ψηλά.


Την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΛ ηγείται ο γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, Γιώργος Καντώνιας, που η παρουσία του προκάλεσε αίσθηση στους ανθρώπους του υγρού στίβου πανελλαδικά ενώ ο ίδιος αν και αποφεύγει δημόσιες τοποθετήσεις τόνισε ότι τον έχει εντυπωσιάσει ο συνδυασμός του αθλητισμού και του πνευματικού επιπέδου των αθλητών που αποτελεί το ιδεώδες του αθλητισμού.
Μάλιστα αυτό που του έκανε εντύπωση είναι η αγάπη των Λαρισαίων για το πόλο γιατί ως άθλημα είναι πολύ καλό ενώ προσφέρει και κοινωνικό έργο, αφού σε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα θεωρείται αδιανόητο να υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν κολύμπι. Και σίγουρα κάθε βράδυ που γίνονται οι προπονήσεις όλο και περισσότερα νέα παιδιά θέλουν να εγγραφούν στον σύλλογο.
Προπονητής τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Δημήτρης Μπλάνας (αντικαθιστώντας τον ο Σωτήρη Ζουμπουλιά που πήγε σε ομάδα του Ισραήλ) που επί εννέα χρόνια δημιούργησε ένα μικρό «θαύμα» στη Νίκη Βόλου.
Μιλώντας μαζί του μας είπε ότι τον συναρπάζει το όραμα του ΝΟΛ να φτιάξει μια ομάδα στηριζόμενη σε λαρισινά παιδιά που θα αναδειχθούν μέσα από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας με στόχο να ανεβαίνει ο πήχης της ομάδας ψηλότερα κάθε χρόνο.
Θεωρεί ότι φέτος η ομάδα μπορεί να φθάσει μέχρι τα πλέι οφ της ανόδου αφού οι παίκτες έχουν εμπειρία από την περασμένη σεζόν όπου με εντυπωσιακά αποτελέσματα στα πλέι άουτ πέτυχε την παραμονή στην κατηγορία.
Βλέπει με μεγάλη ευχαρίστηση όχι μόνο την ανδρική ομάδα αλλά και πολλά μικρά παιδιά να έρχονται στο ΝΟΛ που διαπιστώνουν ότι πρόκειται για ένα σύλλογο με προοπτική και μάλιστα φέτος επαναπατρίστηκαν αρκετοί παίκτες όπως οι: Τάσος Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Αλεξανδρής, Τάσος Μεταξιώτης, Κώστας Κόρακας ενώ αποκτήθηκαν από τη γειτονική Νίκη Βόλου που διαλύθηκε η ομάδα (παρότι πέρυσι έφθασε μια νίκη μακριά από την Α1 εθνική κατηγορία πόλο) οι: Δημήτρης Γλούμης και Άγγελος Ματζούχος.
Τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται η επίσημη παρουσίαση του ΝΟΛ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass