Δοκιμές του Τζιανλούκα Φέστα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΛΕΟΖΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΡΣΙ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2018 22:21

Τη δεύτερή του προπόνηση έκανε χθες με την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα και προσπαθεί να έχει πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου η Λαρισινή ομάδα θέλει τη νίκη για να μπορέσει να πάρει μια σημαντική βαθμολογική ανάσα.


Στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση έδειξε να πιστεύει το 4-3-2-1 αλλά χθες έδειξε ότι σκέφτεται και την τακτική του προκατόχου του το 3-5-2 καθώς έχει πρόβλημα αριστερού μπακ.
Το σίγουρο είναι ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον ενώ στην άμυνα Ζίζιτς και Μόρας έχουν σιγουριά.
Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς θα παίξουν στη μεσαία γραμμή όπως και ο Πίτι με τον Κούνιτς. Από κει και πέρα κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη αφού ο Ιταλός δεν έχει κατασταλάξει στην τακτική με την οποιά θα αγωνισθεί η ομάδα.
Χθες έδωσε συμβουλές στον Λεοζίνιο και τον Μορσί με έξυπνες ατάκες και από τον πρώτο ζήτησε να μαρκάρει περισσότερο ενώ από τον δεύτερο να μην σπαταλάει δυνάμεις.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση όπου μάλλον θα φανούν τα οριστικά πλάνα του προπονητή (θέλει να φέρει και άμεσο συνεργάτη Ιταλό) για τον αυριανό αγώνα.
*Σύμφωνα με το περιβάλλον του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια στις προθέσεις του είναι να γίνει άμεσα δημότης Λαρισαίων.

 

Η SUPER LEAGUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ #BEACTIVE 2018
Η Super League ανακοίνωσε πως αφιερώνει την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, (29/9-1/10), στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα οφέλη της άθλησης #BEACTIVE 2018. Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κίνημα #BEACTIVE 2018, έχει στόχο να ωθήσει όλους τους πολίτες στην αθλητική δραστηριότητα και τη σωματική άσκηση ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, καταγωγής ή φυσικής κατάστασης και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής όλων στον αθλητισμό και στη φυσική άσκηση για την υγεία και την κοινωνική συνοχή.
Σε όλους τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής, ποδοσφαιριστές και παιδιά θα αναρτήσουν πανό που θα προβάλλουν την αθλητική δραστηριότητα στην παράταξη πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τα οφέλη της άθλησης θα προβληθούν από τους φωτεινούς πίνακες των γηπέδων, συνοδευόμενα από ηχητικά μηνύματα.
Η πρωτοβουλία αυτή της Super League πραγματοποιείται, για μία ακόμα χρονιά, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Λίγκες – European Leagues - την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass