Αγιασμός και χαμόγελα αισιοδοξίας στα τμήματα βόλεϊ της ΕΑΛ

ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΨΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΑΠ. ΜΠΕΜΠΗΣ: Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2018 22:17

Τη βοήθεια του Θεού ζήτησαν τα τμήματα βόλεϊ της ΕΑΛ, άνδρες και γυναίκες, στον καθιερωμένο αγιασμό που έγινε χθες το βράδυ στον χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας και στο Κλειστό Γυμναστήριο, που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.


Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ιγνάτιος Μουρτζανός, που είναι κοντά στη νεολαία, ενώ και ο ίδιος παίζει βόλεϊ, γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά του αθλήματος. Η γυναικεία ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ η ομάδα των ανδρών θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ, τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Μπαρμπούτης, ο οποίος ευχαρίστησε και τους γονείς των παιδιών, που είναι αρωγοί στον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια. Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ο σύλλογός μας είναι ο αρχαιότερος της Λάρισας στις αθλοπαιδιές, αφού έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής. Έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες αγόρια και κορίτσια να γνωρίσουν τον αθλητισμό και μέσα απ’ αυτόν να γίνονται καθημερινά καλύτερα στο σώμα, το μυαλό και τον χαρακτήρα.
Οι ομάδες ανδρών και γυναικών της ΕΑΛ έχουν δημιουργήσει μια παράδοση στη Λάρισα με τις σημαντικές επιτυχίες, αφού οι άνδρες έχουν αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία 8 αγωνιστικές περιόδους και οι γυναίκες 13 αγωνιστικές περιόδους.
Εύχομαι και πιστεύω ότι και τη νέα αθλητική χρονιά, οι επιτυχίες των τμημάτων βόλεϊ θα είναι σημαντικές, τόσο στα πρωταθλήματα που θα λάβουν μέρος όσο και στα αντίστοιχα τμήματα υποδομών, αφού το έμψυχο δυναμικό τους, το πιστοποιεί.
Άλλωστε, πρόσφατες ήταν οι επιτυχίες τους:
* Η ομάδα Παίδων της ΕΑΛ αναδείχθηκε αήττητη πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδος για το 2018 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
* Η ομάδα Κορασίδων της ΕΑΛ αναδείχθηκε αήττητη, πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας για το 2018 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η ομάδα Νεανίδων της ΕΑΛ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας για το 2018 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι παραγωγική, γεμάτη επιτυχίες και υγεία για όλα τα τμήματα της ΕΑΛ. Είμαι βέβαιος ότι με τις προσπάθειες των αθλητών/τριών και των προπονητών τους και τη νέα αθλητική χρονιά η ΕΑΛ θα παρουσιαστεί δυνατή και θα πραγματοποιήσει τους στόχους της. Καλή χρονιά με επιτυχίες».
Τις καλύτερες ευχές απηύθυναν εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέμπης και εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης. Στις δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:
Αποστόλης Μπέμπης (Αντιπεριφερειάρχης ): «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό, στηρίζει διαχρονικά το βόλεϊ και συλλόγους, όπως είναι η ΕΑΛ, για τον λόγο πως πιστεύουμε στον αθλητισμό, στην νέα γενιά και σε αυτά που έχει να προσφέρει.
Με την στήριξη του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε μαζί με τον σύλλογο εκδηλώσεις, αγώνες και θα φέρουμε περισσότερα μετάλλια στο μέλλον, γιατί οι άνθρωποι του αθλητισμού και οι άνθρωποι της Θεσσαλίας, είναι πάντα κοντά στο άθλημα και μπορούν και έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν, τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τη διοίκηση της ΕΑΛ, να συγχαρούμε τους γονείς και περισσότερο αυτά τα νέα παιδιά, που δίνουν καθημερινά τον χρόνο, τον κόπο τους, προσφέροντας στον σύλλογο και στο σύνολο. Προσφέρουν και στη Θεσσαλία. Εύχομαι καλή αθλητική χρονιά, καλή αρχή, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες».
Αποστόλης Καλογιάννης (Δήμαρχος Λαρισαίων): «Σήμερα είχαμε τα εγκαίνια και τον αγιασμό της καινούργιας αθλητικής χρονιάς, της ΕΑΛ. Ένα ιστορικό σωματείο στο οποίο βρισκόμαστε δίπλα όλα αυτά τα χρόνια, για να το βοηθήσουμε.
Αφενός μεν να μεγεθύνει τη δουλειά του και αφετέρου να γίνει κυψέλη ακόμα μεγαλύτερη, για τα παιδιά της πόλης. Ταυτόχρονα όμως να φέρει όπως έχει κάνει κατά καιρούς, και επιτυχίες στην πόλη.
Είμαστε εδώ γιατί το τελευταίο διάστημα αποφασίσαμε να διαθέσουμε τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο, που θα χρησιμοποιείται ως έδρα του ιστορικού αυτού σωματείου και να βοηθήσουμε έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο τους στόχους τους οποίους βάζει το σωματείο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή αθλητική χρονιά, υγεία στα παιδιά και το έργο της ΕΑΛ να μεγαλώνει πάντα, όλο και περισσότερο».
*Στον αγιασμό παρευρέθηκε και ο κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, εντεταλμένος του Δήμου για θέματα Αθλητισμού.
*Χαλβάς από την χαλβαδοποιία «Όλυμπος» προσφέρθηκε μετά τον αγιασμό στους προσκεκλημένους, στους αθλητές και στους γονείς τους.
*Προπονητής στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ είναι ο Βασίλης Παπαδημητρίου και συνεργάτης του η πρώην παίκτρια του συλλόγου Μαρία Σκανίκα, ενώ στην ανδρική ομάδα τεχνικός είναι ο Αποστόλης Καλύβας και στα μικρότερα τμήματα οι Λεωνίδας Τέλιος, Λευτέρης Γαλάνης.

 

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος η γυναικεία ομάδα της ΕΑΛ θα στηριχτεί σε νεαρής ηλικίας κορίτσια και είναι χαρακτηριστικό πως η μικρότερη παίκτρια η Ευαγγελία Ζαφειρίου είναι γεννημένη το 2005 (13 ετών), ενώ μεγαλύτερη σε ηλικία είναι η αρχηγός Ελίνα Κουτσογιάννη, γέννημα- θρέμμα της ΕΑΛ, η οποία γεννήθηκε το 1991(27 ετών).
Το φετινό ρόστερ της ΕΑΛ, αποτελούν οι παρακάτω παίκτριες: Μαριαντζέλα Χαραβελούλη (Π), Κατερίνα Αποστόλου (Π), Ελίνα Κουτσογιάννη(Α), Βασιλική Τάση (Α), Ασπασία Στεργίου (Α), Βασιλική Κουτσιαρή(Α), Δέσποινα Βλάχου(Α), Νικολέτα Πλακιά(Κ), Ελίνα Γερολυμάτου(Κ), Αποστολία Αλβίζου(Κ), Ευαγγελία Ζαφειρίου(Κ), Μαρία Μαργαριτοπούλου(Δ), Ελένη Μπέη(Δ), Τίκα Νικολέτα (Λ), Φωτεινή Αλέξη (Λ), Σταθούλα Τρίμα(Λ).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass