Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2018 16:11

Κατά την τελευταία συνεδρίασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ αποτελούμενη από τους νομικούς κ.κ. Θεοδώρα Γάτσιου, Κώστα Κουτσογιάννη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στον Σμόλικα Φαλάνης για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του κατά τη διάρκεια του αγώνα (15/9) με τη Λάρισα 2012 (παράβαση άρθρου 11 παρ. 1, 3 ΠΚ) επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.

Στη Λάρισα 2012 για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του κατά τη διάρκεια του παραπάνω αγώνα (παράβαση άρθρου 11 παρ. 1, 3 ΠΚ) επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ.

Στον Αετό Αμυγδαλέας για τη συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια του αγώνα (15/9) με τον Ηρακλή Λάρισας, καθώς και για τη συμπεριφορά οπαδού του μετά τη λήξη του αγώνα (23/9) με τον Σμόλικας Φαλάνης (παράβαση άρθρων 11 παρ. 1, 3 και 15 παρ. 4δ’, 6 ΠΚ) επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ.

Στον Κίσσαβο Συκουρίου, που με έγγραφό του παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης, επιβάλλει για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της 15ης και 23ης Σεπτεμβρίου τις ακόλουθες ποινές: Απώλεια των εν λόγω αγώνων με τέρματα 3-0 υπέρ των αντιπάλων του, ήτοι υπέρ των σωματείων Αχιλλέας Φαρσάλων και Αετός Μακρυχωρίου αντίστοιχα, αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου για κάθε έναν από τους δύο μη διεξαχθέντες αγώνες, ήτοι συνολικά 6 βαθμών, καθώς και χρηματική ποινή 50 ευρώ για κάθε αγώνα, ήτοι συνολικά 100 ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 ΚΑΠ).

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον εκπρόσωπο του Σμόλικα Φαλάνης κ. Αθανάσιο Στυμονιάρη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα (15/9) με τη Λάρισα 2012 (παράβαση άρθρου 11 παρ. 2 ΠΚ) επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

Στον εκπρόσωπο της Λάρισας 2012 κ. Ανδρέα Φλώρο για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα (παράβαση άρθρου 11 παρ. 2 ΠΚ) επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 3 αγωνιστικές.

Στον προπονητή του Αετού Αμυγδαλέας κ. Θωμά Αλεξούδη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα (15/9) με τον Ηρακλή Λάρισας (παράβαση άρθρου 11 παρ. 2 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 αγωνιστικές.

Στον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Ανάβρας κ. Δημήτριο Χρηστούλα, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα (22/9) με τον Προμηθέα (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ), επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 αγωνιστική.

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Παλάσκας Θ. (Κιλελέρ): 2η κίτρινη, 1αγ.+ 10 ευρώ

Μπέλτσιος Δ. (Αμυγδαλέα): εξύβριση διαιτητή, 4+40

Καλλιμάνης Α. (Παναγροτικός): 2η κίτρινη, 1+10

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass