Πρεμιέρα με ντέρμπι για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (16:00) ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 15:06

Πρεμιέρα σήμερα για τις ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της φετινής διοργάνωσης. Ο εκπρόσωπος του νομού Οικονόμος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με ντέρμπι, καθώς υποδέχεται ένα από τα φαβορί του ομίλου τον Ολυμπιακό Βόλου στις 16:00 στο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα δίνει μετά από 28 μήνες παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ευελπιστεί να πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Κατά σειρά το σημερινό παιχνίδι είναι το τρίτο επίσημο της φετινής χρονιάς για τους «πράσινους», καθώς είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος με ΑΕ Μεσολογγίου και Ερμή Αμυνταίου.

«Παίζουμε με την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος γιατί αν μη τι άλλο τίποτα δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι» σχολίασε ο τεχνικός του Οικονόμου, Κώστας Κατσάρας αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στην ομάδα της Τσαριτσάνης, στην αποστολή της οποίας συμπεριλήφθηκαν οι Νούσιας, Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Τόλιος, Γκαμπέτας, Πετράκης, Κατσαμάγκας, Καραγιάννης, Πίπιλας.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φλίγκο, Καμπλιώνη, Διβανέ και Ευθυμιάδη. Η αποστολή των φιλοξενουμένων θα απαρτίζεται από τους Γιακουμή, Παλιούρα, Σάββα, Μαργαρίτη, Νόνη, Οικονομόπουλο, Πίντο, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκο, Παπουτσογιαννόπουλο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Πατσή, Λώττα, Καναβό, Ζγκούρη, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο και Σαχινίδη.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στην Τσαριτσάνη θα είναι ο κ. Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους κ. Τοροσιάδη και Φράγιο (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Πουγκακιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας).

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Εκείνο που σαφώς προκαλεί αρνητική εντύπωση και παράλληλα έντονο προβληματισμό στις ομάδες είναι ότι ξεκινάει ένα πρωτάθλημα χωρίς ακόμα να έχει καθοριστεί επακριβώς το τι ισχύει για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό. Στην προκήρυξη σχετικά με την άνοδο προβλέπεται ότι οι πρωταθλήτριες των 8 ομίλων θα παίξουν σε ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό 4 ομάδων στη Football League, ενώ σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό αναφέρεται ότι ο αριθμός των σωματείων, συνολικός και ανά όμιλο, που θα υποβιβαστούν θα αποφασιστεί από την Ε.Π.Ο. μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής (πέρσι είχαν υποβιβασθεί 6 ομάδες). Μέχρι στιγμής όμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Παράλληλα δε, όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς στο άρθρο 15 της φετινής προκήρυξης η ΕΠΟ αναφέρει ότι «αν στη διαδικασία υποβιβασμού/προβιβασμού ανάμεσα στη

Football League και στη Γ’ Εθνική από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μετέπειτα απαιτηθεί, για λόγους αναδιάρθρωσης του αριθμού των ομάδων της Football League, διαφορετική αναλογία υποβιβασμού/προβιβασμού αυτή θα διαμορφωθεί με βάση τα δεδομένα εκείνης της περιόδου και θα ανταποκρίνεται στις αναγκαίες αριθμητικές διορθώσεις και μεταβολές».

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (16:00)

ΑΟ Σελλάνων- Στυλίδα

Νεοκαισάρεια-Φωκικός

Νίκη Βόλου-Θησέας Αγριάς

Αλμυρός-Αναγ. Καρδίτσας

Απόλλων Μακρυχωρίου-Πιερικός

Οικονόμος -Ολυμπιακός Β.

Αστέρας Ιτέας-Μετέωρα

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass