Έδειξε τα δόντια της η ΑΕ Βουναίνων

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΜΕ 3-0 ΤΟΥ Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ *ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ, ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ * ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ (3-4)

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 22:10

Με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίστηκε χθες, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στο ντέρμπι του «Γ. Μητσιμπόνας» τα Βούναινα επικράτησαν του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών με 3-0, πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη και διατήρησαν έτσι το απόλυτο με «δύο στα δύο». «Δράστες» για τους νικητές, που είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, οι δύο χαρισματικοί επιθετικοί Χριστοδούλου (59’) και Τζατζάκης (61’, 78’).

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επιβλήθηκε του Μαυροβουνίου με 3-0, διπλασιάζοντας τις νίκες του. Η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιαύκα ζέστανε τη μηχανή της στην επανάληψη, με τον Μπαρούτα να ανοίγει το σκορ στο 56’, τον Λιλολάρι να διπλασιάζει τα τέρματα στο 76’ και τον Κουσιά να διαμορφώνει στο 85’ το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 65’ το Αβέρωφ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πατρίκη.

Στο Ελευθεραί η ομώνυμη ομάδα έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Αστραπής Ν. Πολιτείας χάρη στα γκολ των Θεοδώρου στο 44’ (με εντυπωσιακό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας) και Μαυρουδή στο 52’, ενώ στην Αμπελιά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Προμηθέα κερδίζοντας με το ευρύ 5-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Τζουρτζουκλή, ενώ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Πρισακάρου στο 70’ (απέκρουσε ο Μ. Γεωργούλας), χάνοντας την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Σουλτούκης (33’, πέν.), Τρ. Σερίφης (50’), Θ. Γεωργούλας (58′), Γαρουφαλιάς (90’) και Β. Σερίφης (90′+1’).

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής πανηγύρισε στη Νίκαια η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε του Παναγροτικού με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας στο α’ ημίχρονο, με τα γκολ που πέτυχαν οι Γκαραβέλης στο 19’ και Μήτρος στο 25’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του β’ μέρους ο Βλαχάκης.

Το εντυπωσιακότερο σε εξέλιξη ματς της χθεσινής 2ης ημέρας της διοργάνωσης διεξήχθη στο Μεσοχώρι όπου ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων νίκησε την τοπική Ελπίδα με 4-3. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 7’ χάρη στο αυτογκόλ του Μούσιου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αμέσως με τον Κουζιώνη, ωστόσο στη συνέχεια ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων (1-3), με τα γκολ των Δάσσιου (32’) και Μαροσούλη (44’). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 3-3, με τον Πεπκολάι να σκοράρει στο 48’ και στο 55’. Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 57’ ο Δάσσιος έκανε το 3-4, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, δίνοντας έτσι στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να πανηγυρίζουν την πρώτη φετινή τους νίκη.

Στην Ανάβρα η τοπική Προοδευτική «έσπασε το ρόδι» κόντρα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, τον οποίο κέρδισε με 3-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Βράκα, που σκόραρε στο 40’ κάνοντας το 1-0 και στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Το άλλο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Καρπέτης στο 73’ (2-0), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 79’ με το εύστοχο πέναλτι του Λιντέρη.

Τέλος στη Νεάπολη η ομώνυμη ομάδα έβαλε το πρώτο τρίποντο στο «τσεπάκι» της κερδίζοντας τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 3-0. Ο Μπούνα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι με τα γκολ των Μπαλαούρα και Μανώλη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Νεάπολη «κλείδωσε» την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναγροτικός-Δήμητρα Γιάνν.     1-2

Μεσοχώρι-Αγ. Ανάργυροι             3-4

Αβέρωφ-Μαυροβούνι    3-0

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Βούναινα              0-3

Ελευθεραί-Αστραπή Ν.Π.              2-0

Αμπελιά-Προμηθέας       5-1

Νεάπολη-Φιλοκτήτης     3-0

Ανάβρα-Μελισσοχώρι    3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΛ Αβέρωφ   8-1         6

Αμπελιά               7-1         6

Βούναινα            5-1         6

Ελευθεραί           3-0         6

Ανάβρα 4-2         4

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών   4-3         3

Αστραπή Ν. Π.   3-2         3

Μελισσοχώρι     3-3         3

Νεάπολη             3-3         3

Δήμητρα Γιάνν.  2-3         3

Αγ. Ανάργυροι    4-7         3

Προμηθέας         2-6         1

Μεσοχώρι           3-6         0

Φιλοκτήτης         1-5         0

Μαυροβούνι      0-4         0

Παναγροτικός    2-7         0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/10, 16:30)

Νεάπολη-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών

Βούναινα-Μεσοχώρι

Φιλοκτήτης-Ελευθεραί

Αγ. Ανάργυροι- Ανάβρα

Αστραπή Ν. Π.-Αβέρωφ

Μελισσοχώρι-Αμπελιά

Μαυροβούνι-Παναγροτικός

Δήμητρα Γιάνν.-Προμηθέας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass