Δωρεάν 3.000 εισιτήρια διαρκείας!

Θα μοιράσει η ΠΑΕ ΑΕΛ σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών - Τι έδειξε στον πρώτο του επίσημο αγώνα ο Τζιανλούκα Φέστα

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 22:00

Το προχθεσινό παιχνίδι ΑΕΛ-Παναιτωλικού 1-0 ήταν ιδιόρρυθμο για τη Λαρισινή ομάδα καθώς για πρώτη φορά τα πέταλα ήταν κλειστά ενώ είχαμε και επεισόδια εκτός γηπέδου μεταξύ οπαδών και αστυνομικών με αποτέλεσμα να έχουμε έξι συλλήψεις από τη ΕΛ.ΑΣ..


Σίγουρα η εικόνα του γηπέδου μετά την εσωστρέφεια που έχει δημιουργηθεί προβληματίζει, καθώς μπορεί να μην ανακοινώθηκαν επίσημα τα εισιτήρια αλλά σίγουρα ο αριθμός δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που η ομάδα είχε ανοδικό μέσο όρο.
Χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας σε μια προσπάθεια να φέρει μια νέα γενιά φιλάθλων στο γήπεδο αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν 3.000 εισιτήρια διαρκείας όχι για τα πέταλα αλλά για την κερκίδα απέναντι από τα επίσημα που θα διατεθούν σε όλο τον νομό Λάρισας σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Στόχος, σύμφωνα με όσα είπε στο περιβάλλον του ο Αλέξης Κούγιας, είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά οπαδών και να έρθουν τα παιδιά να δούνε ποδοσφαιρικούς αγώνες με οποιονδήποτε αντίπαλο...
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ αναζητάει έναν επιμελητή ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος θα ασχολείται με την ομάδα και περιμένει από τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα να υποδείξει τον άμεσο συνεργάτη του.

 

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ
Προχθές ο Τζιανλούκα Φέστα έδειξε ότι στόχος ήταν η νίκη και για χάρη της θα θυσίαζε και την εδαφική υπεροχή. Ουσιαστικά το μόνο που είπε ήταν να είναι κοντά οι γραμμές(τηρήθηκε) ενώ έβαλε τον Μπάλλα στο αρχικό σχήμα(τον δικαίωσε) που αποτέλεσε και την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα.
Από κει και πέρα στην τακτική ακολούθησε αυτή του προκατόχου του το 3-5-2 και σίγουρα η επιστροφή των Ζίζιτς και Μόρα ήταν καθοριστική για να μην δημιουργήσει ο Παναιτωλικός καμία σχεδόν κλασική ευκαιρία.
Η δεύτερη νίκη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα σίγουρα έφερε αγωνιστική ηρεμία, αλλά το έργο του προπονητή θα κριθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στα κρίσιμα παιχνίδια στην Ξάνθη (Δευτέρα 8 Οκτωβρίου) αλλά και με τη Λαμία εντός έδρας(δεν έχει ορισθεί η μέρα και ώρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης).
Η ΑΕΛ πρέπει να πάρει τουλάχιστον τέσσερις πόντους για να αισθάνεται ασφαλής ενώ ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδας θα είναι μια καλή ευκαιρία ο Φέστα να δει και άλλους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο δείγμα κρίνεται θετικό και περιμένουμε να βάλει τη «σφραγίδα» του στην ομάδα.
Χθες έκανε προπόνηση στους παίκτες ενώ εκτός από τα συγχαρητήρια για τη νίκη δεν θέλησε να πει άλλα λόγια.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
Πέντε παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τρεις ποδοσφαιριστές έχουν φθάσει ήδη στο όριο μόλις σε πέντε αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτοί είναι ο Φατιόν, ο Καρανίκας και ο Πίτι. Αναλυτικά:
Φατιόν, Καρανίκας, Πίτι 3, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Λεοζίνιο 2, Ντέλετιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Μπάλλας, Κόεφ 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass