Κοντά στον τίτλο ο Χάμιλτον

Μετά τη χθεσινή νίκη του στη Ρωσία

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 21:42

Ο Λιούις Χάμιλτον πρώτευσε στο γκραν πρι της Ρωσίας που διεξήχθη στο Σότσι και ήταν ο 16ος αγώνας της χρονιάς στη Φόρμουλα Ένα.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, ο οποίος έφτασε τις 70 νίκες στην καριέρα του, άφησε στη δεύτερη θέση τον «ομόσταυλό» του, Βάλτερι Μπότας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φινλανδός πήρε εντολή να αφήσει τον Χάμιλτον να περάσει, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάμιλτον αύξησε στους 50 βαθμούς τη διαφορά του από τον Φέτελ στην κατάταξη των οδηγών, ενώ απομένουν πέντε γκραν πρι για το τέλος της σεζόν. Ο Βάλτερι Μπότας είχε ωραίες... αναμνήσεις από το Σότσι, καθώς εκεί πήρε πέρυσι την «παρθενική» νίκη της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα, ενώ εκκίνησε σήμερα από την «pole position». Όμως, οι υπεύθυνοι της Mercedes του ζήτησαν να σηκώσει το πόδι από το γκάζι, επιτρέποντας στον Λιούις Χάμιλτον να περάσει και τελικά να πάρει τη νίκη και να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμά του έναντι του Σεμπάστιαν Φέτελ στη βαθμολογία των οδηγών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραδεχθεί ο Φινλανδός ότι το «1-2» στη Ρωσία ήταν σπουδαίο για την ομάδα, ωστόσο ήταν δύσκολο για τον ίδιο να το αποδεχθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass