Ερωτηματικό η πρεμιέρα για τον Ερμή Αγιάς

ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ Α2 ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ – ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 22:34

Μπορεί μεν το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής να ξεκινάει το προσεχές Σάββατο, ωστόσο η πρεμιέρα για τον εκπρόσωπο του νομού Ερμή Αγιάς αποτελεί μέχρι και σήμερα ερωτηματικό.

Η ουσία είναι ότι σύμφωνα με την κλήρωση, η ομάδα του Στέφανου Πέρκου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φετινής διοργάνωσης τα Τρίκαλα, τα οποία ωστόσο αδυνατούν να μετέχουν στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε έγινε και στο Κύπελλο Ελλάδος με αποτέλεσμα ο Φαίακας Κέρκυρας να πάρει την πρόκριση άνευ αγώνος (20-0).
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η θέση των Τρικάλων στη φετινή Α2 λόγω της αποχώρησής τους δεν θα μείνει κενή, αλλά θα καλυφθεί από το Πευκοχώρι. Με δεδομένο ότι τίποτε ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Ομοσπονδία και βάσει πληροφοριών ότι το Πευκοχώρι πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμο για να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο, το πιθανότερο είναι να ζητηθεί αναβολή της αναμέτρησης της πρεμιέρας με τον Ερμή Αγιάς για την άλλη Τετάρτη 10 του μηνός. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η Ομοσπονδία, πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, δεν έχει διευκρινίσει τι θα ισχύσει, γεγονός που παρατείνει το κλίμα αβεβαιότητας.
Πάντως επειδή στο στρατόπεδο του Ερμή Αγιάς υπολογίζουν ότι ο αγώνας της πρεμιέρας το προσεχές Σάββατο δεν θα διεξαχθεί, προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση μεθαύριο Πέμπτη στο Κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο την Καλαμπάκα, ομάδα Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για το έβδομο συνολικά παιχνίδι που θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, καθώς είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Ηρακλή, Κολοσσό, Λαμία και Παλαμά και οι δύο επίσημοι αγώνες του Κυπέλλου με Φάρσαλα και Φαίακα Κέρκυρας.

ΜΟΝΙΜΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον τεχνικό του Ερμή Αγιάς, Στέφανο Πέρκο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν οι απουσίες, που εξελίχθηκαν σε μόνιμο φαινόμενο.
Ακόμη και σήμερα οι Νταλός και Τσούμας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά εντός των ημερών αναμένεται να αρχίσουν να μπαίνουν σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. «Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας αλλά και στα επίσημα του Κυπέλλου παίξαμε με σημαντικές απουσίες. Χωρίς τον ξένο παίκτη, τον Νέστορα Κόμματο και κατά διαστήματα κι άλλους παίκτες, όπως ο Νταλός, ένα βασικό στέλεχος της ομάδας που είναι δύο εβδομάδες εκτός. Επομένως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντιπροσωπευτική», επισήμανε ο Στέφανος Πέρκος αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας και πρόσθεσε: «Οι απουσίες ήταν ένα μόνιμο εμπόδιο για μας. Κάπου ακόμη και τώρα ψαχνόμαστε στα σχήματα, γιατί για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά ποτέ δεν ήμασταν όλοι μαζί. Ελπίζουμε ο Ρίχαρντς Κούκσικς να είναι αυτός που θέλουμε, να μη χρειαστεί δηλαδή να αλλάξουμε για ακόμα μία φορά τον ξένο παίκτη και να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα. Έχει παίξει μόνο σε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παλαμά και αν μη τι άλλο δεν είναι ακόμη έτοιμος στον βαθμό που απαιτείται» κατέληξε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass