Με ροτέισον η ΑΕΛ αύριο στη Νέα Σμύρνη

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (17:30)

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 22:53
Νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει στην αρχική ενδεκάδα ο Τζιανλούκα Φέστα Νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει στην αρχική ενδεκάδα ο Τζιανλούκα Φέστα

Η νίκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό(1-0) σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στην ΑΕΛ, η οποία ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (17:30).

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το... τρίποντο και να σκέφτονται την κλήρωση, για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και αυτό γιατί στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τις ομάδες του Απόλλωνα Πόντου και του Ηρόδοτου, οι οποίες είναι στον ίδιο όμιλο (8ο), η λαρισινή ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει και να πάρει την πρώτη θέση.
Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Τζιανλούκα Φέστα, διότι αφενός θέλει να δει και άλλους παίκτες σε επίσημο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα της Super League και αφετέρου ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.
Αναμφισβήτητα η αποστολή δεν θα είναι εύκολη και ανεξάρτητα αν ο Πανιώνιος δεν δείχνει φέτος στο ξεκίνημα πως είναι το ίδιο δυνατός όπως τα προηγούμενα χρόνια, χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην τον υποτιμήσουν οι παίκτες της ΑΕΛ. Εξάλλου το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΛ να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και περιμένει ότι αυτοί που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα τα δώσουν όλα για να δείξουν πως μπορεί να τους υπολογίζει για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Σήμερα και μετά την πρωινή προπόνηση ο κ. Φέστα θα ανακοινώσει την αποστολή και εν συνεχεία το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΑΣΗΣ
Ο Γεώργιος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στο Πανιώνιο και την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη (17:30), για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.
Βοηθοί του Γιαννιώτη ρέφερι θα είναι ο Αντώνιος Σινιοράκης της ΕΠΣ Χανίων και ο Αντώνιος Δίπλαρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την ΕΠΣ Εύβοιας.
Στα άλλα δύο εξ αναβολής παιχνίδια, ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές:ΣΗΜΕΡΑ
17:30 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικόλαος Σάββας(Σερρών), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος Φώτιος Φωτιάδης (Σερρών), παρ. Γεώργιος Λιόλιος (Λάρισας).ΑΥΡΙΟ
16:30 Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά),Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Πέτρος Λεμπέσης(Πειραιά), παρ. Πέτρος Κόνιαρης (Ανατολικής Αττικής).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass