Στη Λάρισα θα διεξαχθούν τα «Ακριτίδεια 2019»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 20:14

Το Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ονομασία «Ακριτίδεια 2019», διοργανώνεται στη Λάρισα.


Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με εκπροσώπους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» αποφασίστηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας που διεκδίκησε και ανέλαβε τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης τον Ιούνιο στη Λάρισα.
Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας.
Η Θεσσαλία είναι η Περιφέρεια με τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς διοργανώσαμε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά, βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και αγώνες σε όλα τα αθλήματα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε ένα ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην περιφέρειά μας, το οποίο αποδίδει προστιθέμενα οφέλη και μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass