Οι Λαρισαίοι έτρεξαν για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 19:15

Με μεγάλη συμμετοχή και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, διεξήχθη ο αγώνας δρόμου για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα.

Με αφετηρία και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, έγιναν οι διαδρομές 7.000 χλμ. ανδρών-γυναικών και 800 μ. αγοριών-κοριτσιών, κατά μήκος των τειχών της αρχαίας πόλης.
Τους αγώνες διοργάνωσε ο τοπικός Όμιλος για την UNESCO ν. Λάρισας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την 5η ΥΠΕ, την Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου, τον Α.Σ. «Πελασγός» Λάρισας, τον Σύλλογο Ιδιωτικών Γυμναστηρίων Λάρισας, τον Ηρακλή Χάλκης BC και τον Σύλλογο Νίκαια 2012. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Το «παρών» στους αγώνες έδωσαν η πρόεδρος του Τοπικού Ομίλου της UNESCO κ. Θεοδώρα Κάλλα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η διευθύντρια του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας κ. Σταυρούλα Σδρόλια, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Σάπκας, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Μιχάλης Αναστασίου και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφφές. Επίσης τον αγώνα στήριξαν το κέντρο αποκατάστασης «Αρωγή», το ιατρικό κέντρο «Ιασώ» Θεσσαλίας και το «Panidis Medicalshop».
Ο τοπικός όμιλος της UNESCO και οι συνδιογανωτές του αγώνα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, πρώτα απ’ όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, μικρούς και μεγάλους που παρά τη βροχή έτρεξαν για καλό σκοπό. Επίσης την Τροχαία Λάρισας και ιδιαίτερα τον διοικητή της κ. Σεραφείμ Καφετζή για τη συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα, τη ΔΕΥΑ Λάρισας και ιδιαίτερα τον κ. Καφφέ Θεόδωρο και τον διευθυντή κ. Σαββοργινάκη Δημήτρη, τις Εθελοντικές οργανώσεις, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγασωστών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Λάρισας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών ν. Λάρισας, την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ), τη Vespa Club το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και όλους τους Εθελοντές. Τους αγώνες στήριξαν ομαδικά με την παρουσία τους ως δρομείς το Ιατρικό κέντρο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το κέντρο αποκατάστασης «Αρωγή», οι εργαζόμενοι του Leroy Μerlin , η ΝΟΔΕ Λάρισας, οι Δρομείς Τυρνάβου, οι Αδαμάντινοι Μαχητές, η Νίκαια 2012 B.C, η Ακαδημία Πάλης «Ο Ογχηστος», ο Σκακιστικός Σύλλογος Λάρισας, τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Σύμβολο Ο.Ε., Τεχνικό και Ενωμένα Φροντιστήρια.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Οι τρεις πρώτοι-τες νικητές-τριες ανά κατηγορία ήταν:
7.000 μ. ΑΝΔΡΩΝ
1ος Ιατρόπουλος Κων/νος (Αθηνόδωρος Ο Αιγιεύς)
2ος Καραζήσης Χρήστος (ΠΑΣ Φίλων)
3ος Κουτσουμπές Απόστολος ( Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου)
7.000 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Φιάσκα Μιχαέλα (Ανεξάρτητη)
2η Τσινίκου Δήμητρα (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)
3η Σαπουνά Μελίνα (Ανεξάρτητη )
800 μ. ΑΓΟΡΙΩΝ
1ος Ρίζος Χρυσοβαλάντης (Πελασγός ΑΣ)
2ος Θώδας Γεώργιος (Πελασγός ΑΣ)
3ος Ζυγούλης Δημήτρης (Πελασγός ΑΣ)
800 μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Τάτση Γεωργία (Πελασγός ΑΣ)
2η Παρλάντζα Δήμητρα (Ανεξάρτητη)
3η Παρλάντζα Λίνα (Ανεξάρτητη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass