Επανέρχεται πιο δυνατός ο Ηρακλής Χάλκης

ΜΗΤΣΗΣ: «ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» *ΑΡΑΠΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ, ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ»

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2018 17:05
Ο πρόεδρος Άγγελος Μήτσης, με τους παλαιμάχους του Ηρακλή, Μιλτιάδη Κόκαλη και Δημήτρη Κατηγιάννη Ο πρόεδρος Άγγελος Μήτσης, με τους παλαιμάχους του Ηρακλή, Μιλτιάδη Κόκαλη και Δημήτρη Κατηγιάννη

Δύο χρόνια ήταν εκτός τοπικού ποδοσφαίρου ο Ηρακλής Χάλκης, μια ομάδα με ιστορία, η οποία κάθε Κυριακή έδινε ζωντάνια, στο χωριό.

Φέτος και πάλι δειλά-δειλά αλλά με σταθερά βήματα, θα επιδιώξει να έχει μια δυναμική παρουσία στη Β’ τοπική κατηγορία, έτσι ώστε να μπούνε γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους πρόεδρος, προπονητής και αρχηγός της ομάδας, επισήμαναν τα εξής:

Άγγελος Μήτσης (πρόεδρος): «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ξαναφέρουμε πάλι στο προσκήνιο την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης. Με δικά μας παιδιά, με νέα παιδιά που έχουν όρεξη και ελπίζουμε πως θα έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Και πάλι ο Ηρακλής να βρεθεί εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται. Έχουμε καλέσει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, θα τους δώσουμε την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και ευελπιστούμε πως θα πάνε όλα καλά».

Ηλίας Αράπης (προπονητής): «Μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας ο Ηρακλής Χάλκης επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού. Η διοίκηση καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, να ξαναμπεί ο Ηρακλής στο παιχνίδι και να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Τα παιδιά είναι κατά 90% από το χωριό, νεαροί σε ηλικία και παιδιά που επιστρέψανε από ομάδες όπου αγωνίζονταν. Με την εμπειρία τους πιστεύω πως θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ευελπιστούμε πως κάτι καλό θα γίνει, διότι υπάρχει όρεξη, μεράκι και διάθεση από τους παίκτες, που είναι ανελλιπώς στις προπονήσεις. Και θα αποδειχτεί στο τέλος πως γίνεται κάτι καλό στον Ηρακλή Χάλκης».

Σωτήρης Βογιατζής (αρχηγός): «Από το καλοκαίρι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για να μπορέσει ο Ηρακλής Χάλκης και πάλι να έχει μια δυναμική παρουσία, στο τοπικό ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό τον σκοπό οφείλουμε όλοι να συνεισφέρουμε, καθώς η ομάδα έχει μια μεγάλη ιστορία και αυτά τα δύο χρόνια που δεν υπήρχε ο Ηρακλής, κάτι έλειπε από το χωριό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δουλειά και υπομονή, διότι θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Παίκτες με εμπειρία αλλά και νέα παιδιά απαρτίζουν το ρόστερ του συλλόγου.

Επέστρεψαν οι Χαλκιώτες Σωτήρης Βογιατζής (Δάφνη Γλαύκης), Χρήστος Βογιατζής (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Νίκος Παπαδούλης (Μυραϊκός), Κλέαρχος Θυμάκης, Στέλιος Θυμάκης (Μάνδρα), Κωνσταντίνος Μπαζούλης, Θάνος Καλογιάννης (Μελία), Άρης Μούτσο (Ηρακλής Λάρισας).

Αποκτήθηκαν ο Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος από τη Μελία και ο Αποστόλης Κιλιργιώτης από τη Γαλήνη.

Επίσης, στην ομάδα είναι και 15 παιδιά από τη Χάλκη, ηλικίας από 14 έως 17 χρονών, που προέρχονται από το παιδικό και εφηβικό τμήμα.

*Ο Ηρακλής ο οποίος είναι στον 5ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, μεθαύριο Σάββατο και ώρα 16:30 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Θεσσαλικού, με την Πελασγιώτιδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass