Ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ Ε. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Κ. ΝΕΣΤΟΡΑ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2018 16:18

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Ευτυχίας Αρζουμανίδου και Κωνσταντίνας Νέστορα. Και οι δύο αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα, όπου η ομάδα ήθελε ενίσχυση μετά και την παραχώρηση της Νάση στον ΠΑΟΚ αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της Βλασειάδου στην Εθνική ομάδα, η οποία και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.


Η Αρζουμανίδου είναι γεννημένη το 2003, προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και επιστρέφει σε αυτήν μετά από σχεδόν 2 χρόνια από τις Πιερίδες Μούσες που και είχε δοθεί σαν δανεική για να αποκτήσει εμπειρίες.
Η Νέστορα έχει καταγωγή από την Ελασσόνα και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία με πολλές συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική με διάφορες ομάδες. Τελευταίος της σταθμός ήταν οι Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, με τις οποίες η ΑΕΛ είχε συνεργασία και πέρυσι είχε γίνει η από κοινού συμμετοχή ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Με αυτές τις δύο μεταγραφικές κινήσεις «κλειδώνει» και η θέση του τερματοφύλακα και πλέον, εκτός από κάποια εξαιρετική περίπτωση, δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφές από τη στιγμή μάλιστα που η ΑΕΛ συνεχίζει και φέτος την ανανέωση του ρόστερ και την προώθηση όλο και περισσότερων νεαρών αθλητριών από την Ακαδημία.
Έτσι λοιπόν μετά τις προωθήσεις πέρυσι των Ζαχείλα, Σκοτεινιώτη και Λέμε και στην ουσία φέτος της Αρζουμανίδου, στη γυναικεία ομάδα προωθείται και η Γιάννα Καπιτζίκα.
Την προσεχή Κυριακή διεξάγεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Αγία Παρασκευή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass