Υπάρχει πρόταση για συλλογική ιδιοκτησία στην ΑΕΛ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2018 21:27

Ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνης Γραβάνης, σε επιστολή του που έστειλε στην «Ε» αναφέρει μεταξύ άλλων πως υπάρχει πρόταση για συλλογική ιδιοκτησία στην ΑΕΛ.


Τονίζει λοιπόν τα εξής: «Με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του δημάρχου κ. Καλογιάννη, υπενθυμίζω ότι στη Λάρισα δεν έχει γίνει απλά «κουβέντα για λαϊκή βάση», αλλά ως γνωστόν το 2014 η «Ομάδα Εργασίας για Συλλογική Ιδιοκτησία στην ΑΕΛ» κατέθεσε πολυσέλιδη σχετική μελέτη, αντίγραφο της οποίας έχει ήδη παραδοθεί στο γραφείο του κατόπιν αιτήματος στενού του συνεργάτη.
Στη συγκεκριμένη πρόταση τεκμηριώνονται τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα των εναλλακτικών μοντέλων συλλογικής ιδιοκτησίας έναντι του μονομετοχικού – προεδρικού μοντέλου, που έχει οδηγήσει την ομάδα μας δύο φορές σε χρεοκοπία, σε ισάριθμους υποβιβασμούς στη Γ’ Κατηγορία και σε περιπέτειες, τις συνέπειες των οποίων βιώνουμε ακόμη και σήμερα. Η πρόταση περιλαμβάνει οργανόγραμμα, οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας (με δεδομένα του 2014), ενώ αναλύονται ενδελεχώς το όραμα για μια ΑΕΛ βασισμένη κατά βάση σε γηγενείς και επίλεκτους νέους ποδοσφαιριστές γαλουχημένους σε ακαδημίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών (ΑΕΛική Ρήτρα), η κοινωνική διάσταση της Συλλογικής Ιδιοκτησίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ομάδας μας σε σχέση με το εγχείρημα.
Η εν λόγω πρόταση έχει κατατεθεί δημόσια και έκτοτε είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο, αποτελεί παρακαταθήκη αποτελώντας βάση για μελλοντική αξιοποίηση, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Φυσικά, απαραίτητος όρος για την ευόδωση κάθε σχετικού εγχειρήματος αποτελεί η συστράτευση όλων των λαρισαϊκών δυνάμεων (πολιτών, επιχειρήσεων, φορέων, αρχών), ενώ επίλυση απαιτεί το εκκρεμές γηπεδικό πρόβλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass