Θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες η ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 22:04

Στις επιτυχίες θέλει να επανέλθει αύριο η ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται στα «Πηγάδια» με την Ξάνθη στις 19:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η λαρισινή ομάδα, η οποία ισοβαθμεί με τον αντίπαλό της καθώς έχουν από έξι βαθμούς, θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Λαμία (20/10) και ΟΦΗ (27/10), εφόσον κατακτήσει ισάριθμες νίκες, να ανέβει σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αυριανός αγώνας είναι μεν δύσκολος για τους «βυσσινί», όμως αν οι παίκτες αγωνιστούν όπως στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-0), τότε έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΛ κέρδισε ως γνωστόν τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα με 1-0 και θα είναι ιδανικά εάν καταφέρει να κατακτήσει ένα ακόμα διπλό.

Ακόμη όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι σημαντικός, αν αναλογιστούμε πως η Ξάνθη παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και δύσκολα γνωρίζει ήττες (σ.σ. έχει συνολικά στο ενεργητικό της μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα).

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ πάει για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, να δώσει μια σκληρή μάχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κάτι να πάρει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα, αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες της, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους Τζιανλούκα Φέστα.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αύριο η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς θα απουσιάσουν ο τραυματίας Μόρας και ο τιμωρημένος Μόρσι, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται από το ιατρικό τιμ για να μπορέσει να παίξει ο Χούμπτσεφ, του οποίου η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη και σήμερα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, εάν δεν νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, θα προσπαθήσει με σφιχτή άμυνα αρχικά να κρατήσει τους επιθετικούς της Ξάνθης μακριά από την περιοχή του Κρίστινσον και αφετέρου στην κόντρα επίθεση, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επιτυχία κάποιου τέρματος.

*Χθες το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής κυρίως, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα και ακολούθως η αποστολή που θα συγκροτηθεί από τον κ. Φέστα, θα αναχωρήσει για την ακριτική πόλη, λίγο μετά το μεσημέρι.

*Σημειώνεται πως ΑΕΛ και Ξάνθη είχαν συναντηθεί σε φιλική αναμέτρηση στα «Πηγάδια» στις 18 Αυγούστου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

16:00 Λαμία-ΟΦΗ ΕΡΤ-1

18:15 ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης NOVA

19:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ-1

20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός NOVA

ΑΥΡΙΟ

19:00 Ξάνθη-ΑΕΛ ΕΡΤ-1

ΧΘΕΣ

Πανιώνιος-Άρης       1-0

(41’ Ντομίνγκες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ       8-1     13

2. Ατρόμητος 7-1     13

3. ΑΕΚ          10-2   12

4. Άρης (6 αγ.)        9-2     12

5. Ολυμπιακός        9-2     12

6. Παναθηναϊκός      12-3   9

7. Πανιώνιος (6 αγ.) 5-8     7

8. Ξάνθη       4-2     6

9. ΑΕΛ          3-7     6

10. ΠΑΣ Γιάννινα     4-10   6

11. Παναιτωλικός     6-7     5

12. Αστέρας Τρίπολης       3-6     3

13. Λεβαδειακός      1-8     3

14. Λαμία      3-9     2

15. ΟΦΗ       4-13   1       

16. Απόλλων Σμύρνης        1-8     0

* Ο ΠΑΟ άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass