Κυρίες ετών…50+ στη Λάρισα

-ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ 7ο ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018 -ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1958!

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 22:06

Κυρίες ετών…50+ γοήτευσαν χθες το πρωί την πόλη της Λάρισας με την παρουσία τους στην Κεντρική πλατεία, από όπου δόθηκε η εκκίνηση του 7ου Ιστορικού Ράλι Όλυμπου 2018 (The Historic Rally of Olympian Gods).

Με τη συμμετοχή 70 αυτοκινήτων-αντίκα ηλικίας πολλών δεκαετιών (το παλαιότερο είναι του 1958), με οικογένειες να απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές και τους Λαρισαίους να σπεύδουν για να θαυμάσουν τα υπέροχα αυτά καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα.

Χθεσινός προορισμός ο γειτονικός Βόλος, το Πήλιο με τις ομορφιές του (Πορταριά , Χάνια, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Ά. Λεχώνια, Κ.Λεχώνια, Αγριά και ο τερματισμός στη Λάρισα).

Το περίφημο αυτό Ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «Περραιβία»-Ελασσόνα , που το θεσμοθέτησε το έτος 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, οι οποίοι είναι οι συνδιοργανωτές.

Η εκκίνηση δόθηκε από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Σκριάπα (πρόεδρο ΔΣ Δικτύου «Περραιβία», Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους (πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου) και Δημήτρη Τάχο (πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά στη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και σχολιάζοντας την παρουσία των… ωραίων κυριών, ο κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας, τόνισε: «Είναι πράγματι ωραίες κυρίες ετών…50 plus, οι οποίες ήρθαν από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, για να γνωρίσουν την όμορφη Θεσσαλία.

Σήμερα και αύριο ξεκινάνε τα κλασικά αυτά αυτοκίνητα στο 7ο Ιστορικό ράλι Ολύμπου, του οποίου η καλή φήμη έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια κίνηση, μια πρωτοβουλία του Δικτύου Περραιβία, της ΛΕΚΑΜ, του ΣΚΑΛ και της ΛΕΚΟΒ, με σκοπό να αναδείξουμε την όμορφη Θεσσαλία.

Όλοι μας γνωρίζουμε πως η Θεσσαλία έχει πανέμορφες τοποθεσίες, προορισμούς, θαυμάσια τοπικά προϊόντα, έχει ιστορία, πολιτισμό και αυτόν θέλουμε να αναδείξουμε σε όλο του το μεγαλείο. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, που είναι πάντα πρόθυμοι και αρωγοί σε αυτή την σημαντική διοργάνωση».

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η σημερινή εκκίνηση θα δοθεί από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 10 έως τις 11 το πρωί.

Προορισμός η Ελασσόνα, με διαδρομές σε πανέμορφα τοπία στον μυθικό Όλυμπο, μέσα από τη Ροδιά, τον Σπαρμό, τη Συκαμινέα και άλλα χωριά της περιοχής.

Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass