Δύσκολη αποστολή του Οικονόμου στην Καρδίτσα

-ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (16:00) -Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ: «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ»

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 22:08

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος αγωνίζεται στο γήπεδο των Καμινάδων στις 16:00, με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες, θέλουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με ήττες.

Ο Οικονόμος έχασε στο 90’ +3 από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Αναγέννηση στον Αλμυρό, παρότι προηγήθηκε 0-1.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, επισήμανε τα εξής:

«Πρώτα από όλα σεβασμός στον αντίπαλο, που έχει μια βαριά φανέλα και δεν του αξίζει να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Έχει μια νεανική ομάδα όπως και εμείς, γι' αυτό από την πλευρά μας χρειάζεται να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου διότι έχουν φιλότιμο, είναι άριστοι χαρακτήρες, προσπαθούν και τιμούν τη φανέλα που φορούν. Ευελπιστώ να πάρουμε ό,τι χάσαμε στον προηγούμενο αγώνα, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που πραγματικά αξίζεις».

Αγωνιστικά, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γκαμπέτα, ο οποίος έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική, μετά από μια κλωτσιά που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας, Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης, Δραχαλίβας, Τόλιος, Γκαμπέτας, Πετράκης, Κατσαμάγκας, Καραγιάννης, Πίπιλας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία προπονητής της είναι ο Γιάννης Ποντίκας από την Ελασσόνα και αγωνίζονται οι Λαρισαίοι Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Καραμπίνας, όπως και ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λ., Θοδωρής Λουκάς.

Την αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, απαρτίζουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αναστασίου, Καρατζάς, Αλεξίου Δ., Αλεξίου Ευθ., Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Τεπεκερίδης, Βαταμίδης, Λουκάς, Καρβούνης, Καραμπίνας, Παπαδημητρόπουλος, Πρίφτι, Αναγνώπουλος, Ζάχος, Γόρδιος, Ηλίου, Τζέλλος, Γκούρλας και Κοπράι.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την Ένωση Γρεβενών, ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας (γηπ. Καμινάδων, 16:00).

Συνεργάτες του θα είναι οι Θεοδόσιος Φαλτάκας (Γρεβενών) και Κωνσταντίνος Λεωνίδας (Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(2η αγων. 16:00)

Φωκικός – Γ.Σ.Αλμυρού

Θησέας Αγριάς – Μακρυχώρι

Αναγέννηση Κ. – Οικονόμος

Πιερικός – Αστέρας Ιτέας

Ολυμπιακός Βόλου – Α.Σ.Μετέωρα

Νεοκαισάρεια – Α.Ο.Σελλάνων

ΧΘΕΣ

Α.Ο.Στυλίδας – Νίκη Βόλου 1-4(6' Βαρυπάτης/ 45’ -51’ Κέρι, 66' Καρτσαμπάς, 84’ Ντινιωτάκης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νίκη Βόλου(2 αγων.)           9-1     6

Α.Ο.Σελλάνων          2-0     3

Α.Σ.Μετέωρα           2-0     3

Ολυμπιακός Βόλου  2-1     3

Γ.Σ.Αλμυρού 2-1      3

Νεοκαισάρεια           2-1     3

Μακρυχώρι   1-0     3

Πιερικός         0-1     0

Οικονόμος      1-2     0

Αναγέννηση Κ.          1-2     0

Φωκικός        1-2     0

Αστέρας Ιτέας          0-2     0

Α.Ο.Στυλίδα (2 αγων.         1-6    0

Θησέας Αγριάς         0-5     0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass