Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 22:47

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ερμή Αγιάς στη φετινή Α2 Εθνική άρχισε.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17:00, στο Κλειστό Αγ. Παύλου Καλλικράτειας, την Ευρώπη Πευκοχωρίου, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Η νεοφώτιστη ομάδα του Πευκοχωρίου μπορεί μεν να κέρδισε την τελευταία στιγμή την άνοδο στην Α2 Εθνική, λόγω αδυναμίας συμμετοχής των Τρικάλων, ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος μπορεί να θεωρηθεί, αφού λίγο ως πολύ οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο, πρόσθεσαν στο ρόστερ παίκτες επιπέδου Α2 και ως εκ τούτου το έργο της ομάδας του Στέφανου Πέρκου καθίσταται αρκετά δύσκολο.
«Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος, πίεση, έχει πολλές δυσκολίες και παράλληλα δεν ξέρεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίσεις, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας.
Οι γηπεδούχοι πήραν την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για την Α2 Εθνική, αλλά θέλουν να διακριθούν κι αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να το παραβλέψουμε.
Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Στέφανος Πέρκος, σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα έγιναν στα παιχνίδια του Σαββάτου, λέγοντας:
«Θεωρώ ότι όλα σχεδόν τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Ίσως μικρή έκπληξη αποτέλεσε η ήττα του Αμύντα μέσα στην έδρα του, ενώ εντύπωση έκανε και η σθεναρή αντίσταση του Απόλλωνα απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα της κατηγορίας, τον Ιωνικό».

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Ερμή Αγιάς αποτελεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος θα παραταχθεί σε παιχνίδι εν πλήρη δυνάμει, καθώς τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, οι απουσίες αποτελούσαν το μεγάλο πρόβλημα για τους «κυανόλευκους».
Έτσι λοιπόν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα στις 12:30 για το Πευκοχώρι, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και είναι οι Κόμματος, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός, Κούκσικς και Τόζιος.
Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Ευρώπης Πευκοχωρίου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπατζίδη, Τσούκα, Τζουβάρα, Ακεψιμαΐδη, Ελευθεριάδη, Βελισσαρίου, Σαββίδη, Κιτσούλη, Καμπουρίδη, Γκάτζια, Θεοδωρίδη, Μανούσο και Μακρή.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ. Σ. Ταρενίδης, Θεοδώρου και Κ. Ταρενίδης, με κομισάριο τον κ. Δροσόπουλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εθνικός-Ιπποκράτης Κω    69-85
Καστοριά-Χαρίλαος Τρ.    73-65
Απόλλων Π.-Ιωνικός Ν.    74-81
Μαρούσι-Καβάλα    82-70
Καρδίτσα-Κόροιβος    78-77
Ψυχικό-Ηρακλής 2017    58-76
Αμύντας-Διαγόρας Δρ.    81-86
Πευκοχώρι-Ερμής Αγιάς (σήμερα, 17:00).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής    2
Ιπποκράτης Κω    2
Μαρούσι    2
Καστοριά    2
Ιωνικός Ν.    2
Διαγόρας Δρ.    2
Καρδίτσα    2
Κόροιβος    1
Αμύντας    1
Απόλλων Π.    1
Χαρίλαος Τρ.    1
Καβάλα    1
Εθνικός    1
Ψυχικό    1
Ερμής Αγιάς    0
Πευκοχώρι    0

Του Άρη Γκουτρουμάνη