Εκτύπωση αυτής της σελίδας

* ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗ-ΑΕΛ * ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΦΡΙΟΥΙ

Γενική είσοδος σε κάθε αγώνα 1 ευρώ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 22:04

Η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου στον προχθεσινό αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ ήταν το θέμα συζήτησης χθες μεταξύ όλων των φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού πλέον θα τον θυμούνται όλοι για πολλά χρόνια με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του που οδήγησε την ΑΕΛ σε ετσιθελική ήττα και ανάγκασε την ΠΑΕ να του υποβάλει μήνυση έχοντας μαζί της και το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης που «καυτηρίασαν» τη συγκεκριμένη διαιτησία.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας Παναγιώτης Μαυρόπουλος έκανε επιβαρυντική έκθεση και για τους τέσσερις διαιτητές της αναμέτρησης: Γιώργο Λάμπρου(Εύβοιας), Ιορδάνη Απτόσογλου(Αθηνών), Γιώργο Γιαννίκο(Πειραιά) και τον τέταρτο Φώτη Φωτιάδη(Καστοριάς).
Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια έχει άσχημες διαιτησίες με κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές άδικες κίτρινες κάρτες που δέχονται οι παίκτες της αλλά και τις αποβολές. Σε μια προσπάθεια να συσπειρωθεί ο κόσμος της ΑΕΛ κόντρα στον «πόλεμο» που γίνεται αυτή τη στιγμή, ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας βάζει την τιμή εισόδου στο γήπεδο 1 ευρώ για την ανατολική κερκίδα και τις θύρες 3 έως 10(και αν γεμίσει θα ισχύσει η ίδια τιμή και για την κερκίδα των επισήμων) αν και αρχική πρόθεσή του είναι να μην υπάρξει ούτε αυτή η τιμή αλλά δεν επιτρέπεται ως δημόσιο θέαμα. Μάλιστα έλεγε ότι δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει αυτόν τον πόλεμο και ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου. Παράλληλα ανέφερε ότι αναλαμβάνει το κόστος να παίζει η ομάδα στο Ael Fc Arena αφού θεωρεί ότι ο εχθρός είναι «εκτός των τειχών». Η τιμή αυτή δεν θα ισχύσει για τα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης δεν θα ισχύσει αν η ομάδα προκριθεί στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΦΕΣΤΑ
Μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοσή τους και από χθες οι παίκτες έχουν άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.
Θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς την Πέμπτη το πρωί.

ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Σήμερα αναμένεται η λύση του συμβολαίου με τον Αλγερινό παίκτη της ομάδας Σάμι Φριούι.
Ο 27χρονος παίκτης αν και αποκτήθηκε με σημαντικές περγαμηνές δεν αγωνίσθηκε ούτε ένα λεπτό με την ομάδα της ΑΕΛ στα μέχρι τώρα παιχνίδια.ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τα όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη αναφέροντας τα εξής:
«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.
Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: «ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.
Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».

IOANNIDHS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Η άθλια κατάσταση της ελληνικής διαιτησίας»
Με έντονη αγανάκτηση, λόγω της εγκληματικής διαιτησίας του κ. Λάμπρου στο παιχνίδι της ΑΕΛ στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Γιάννης Ιωαννίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Στον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, της ΑΕΛ, με την Ξάνθη διαπιστώσαμε γι’ άλλη μία φορά σε τι άθλια κατάσταση έχει περιέλθει η ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απαράδεκτη διαιτησία του κ. Λάμπρου είναι καταδικαστέα απ’ όλους τους υγιείς φιλάθλους τόσο της Λάρισας όσο και όλης της Ελλάδας πιστεύω. Η αποτυχία της ΚΕΔ να περιφρουρήσει τους αγώνες -εκτός αυτών των μεγάλων ομάδων με ξένους διαιτητές- μας δηλώνει πλέον ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο, παρά τα όσα ευαγγελίζονταν για όλο αυτό το διάστημα ορισμένοι».

Σωτ. Κέλλας