Προπόνηση κλιμακίου προεθνικής Παγκορασίδων

* ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (11:00) * ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 16:01

Με την έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου καλούνται από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή κλιμακίου Λάρισας, Δ. Ιόβτσεφ, οι παρακάτω αθλήτριες στην προπόνηση του κλιμακίου προεθνικής Παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 13/10, στις 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα:

Ολ. Πίτσα, Δ. Τσιλιάκου, Ελ. Γαργάλα, Μ. Βαϊοπούλου, Θ. Ευθυμιοπούλου (Φιλαθλητικός), Αρ. Σκούπρα (ΑΟ Σουφλαρίιων), Ειρ. Γκίιτση (Απολλώνειος), Β. Κουτσιαρή, Δ. Βλάχου, Αγ. Καφέ (ΕΑΛ), Ε. Βελεσιώτη, Σπ. Κουμπαρά (ΑΕΛ), Δ. Μαρκουλη (Γ.Σ. Τυρνάβου), Ε. Τζιαστούδη (Εθνικός Λάρ.).

ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ

Στο πλαίσιο ανίχνευσης νέων ταλέντων θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικά τεστ σε αγόρια γεννημένα τα έτη 2005 και 2006, σωματείων ΕΣΠΕΚΕΛ από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Τα τεστ θα γίνουν στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα την προσεχή Κυριακή 14/10 τις ώρες 11.00 – 14.00 (ώρα προσέλευσης αθλητών 10:45). Συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στους νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας.

Από την ΕΣΠΕΚΕΛ παρακαλούνται τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές τους, αφενός να υποδείξουν αθλητές που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό που θα προτείνουν) και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωσή τους, ώστε να παραστούν.

Τα εξεταζόμενα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί την κάρτα υγείας θεωρημένη από καρδιολόγο ή φωτοτυπία της. Οι αθλητές θα πρέπει επίσης, να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα και να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους ή τον προπονητή του σωματείου τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass