ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΟΡΑΣ

Αισιοδοξία στην ΑΕΛ ενόψει Λαμίας

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 22:11
Νίκη όπως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό  θέλει να πετύχει η ΑΕΛ το Σάββατο κόντρα στη Λαμία Νίκη όπως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θέλει να πετύχει η ΑΕΛ το Σάββατο κόντρα στη Λαμία

Μετά το ρεπό που τους δόθηκε από τον τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα, οι παίκτες της ΑΕΛ επανήλθαν ευδιάθετοι χθες στις προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τη Super League. Στη λαρισινή ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο AEL FC ARENA (20:30), όπου οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να πετύχουν την τρίτη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα.


Η ήττα στην Ξάνθη με την κατάφωρη αδικία που έγινε, έχει «πεισμώσει» τους παίκτες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να δείξουν πως όσα… απρόσμενα εμπόδια παρουσιαστούν, έχουν τις δυνατότητες να τα ξεπεράσουν και να πετύχουν αυτό που έχουν βάλει ως στόχο από την αρχή της φετινής περιόδου.
Και μπορεί ο αντίπαλός τους να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ με την αγωνιστική τους παρουσία, αναμένεται πως δεν θα αφήσουν περιθώρια για να κάνουν όνειρα οι φιλοξενούμενοι. Οι απουσίες είναι γνωστές, αυτές των Καρανίκα και Ζίζιτς οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με την Ξάνθη, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κάσσος, που είναι τραυματίας. Όποιοι και αν κληθούν να τους αντικαταστήσουν, θα προσπαθήσουν να μην φανούν τα κενά τους. Από κει και πέρα, η αυριανή ημέρα θα είναι ένα κρας τεστ για τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του, θα τον υπολογίζει ο προπονητής του. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, όπου θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ μοναδική απουσία είναι του γκολκίπερ Κρίστινσον, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισλανδίας.

Η ΛΑΜΙΑ
Με πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/10 – 20:30) με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο AEL FC ARENA.
Πριν την έναρξη της προπόνησης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα συμμετείχε στην ομαδική φωτογράφιση της ομάδας.
Στη συνέχεια ο τεχνικός Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις μυϊκής συναρμογής, δούλεψαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης και σε τακτικά κομμάτια επιθετικής λειτουργίας και επιθετικού πρέσινγκ.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Θανάσης Καραγκούνης, ο Έλιν Δημούτσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Adejo δεν προπονήθηκε λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ
Επτά υποθέσεις θα εκδικαστούν από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, με τη μία να αφορά στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα πρόκειται να εκδικαστεί, μεταξύ άλλων, η προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθμ. 553/2018 απόφασης της ΠΕΕΔΟ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή Μάρκο Γιοβάνοβιτς. Οι άλλες υποθέσεις αφορούν σε παίκτες της Σπάρτης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass