Προγραμματίζεται τουρνουά στη μνήμη του Αντώνη Κορέστη

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 16:21

Τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Λαρισαίου διαιτητή Αντώνη Κορέστη που έφυγε άδικα από τη ζωή πέρσι τον Νοέμβριο σε ηλικία 37 ετών προγραμματίζει η ΕΠΣΛ.

Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά είναι η 6η Νοεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του και θα κληθούν να μετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες των διαιτητών της ΕΠΣΛ, των προσκόπων, της Αεροπορίας κ.ά. Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης αναμένεται να συζητήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στη σημερινή συνεδρίασή του, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της εκδήλωσης, ο τόπος διεξαγωγής (γίνονται προσπάθειες για το γήπεδο Νεάπολης) κ.ά. Παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΣΛ αναμένεται να διοργανώσει τουρνουά, αλλά και να προβεί σε μία σειρά άλλων ενεργειών για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου 15χρονου ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας που χτυπήθηκε από κεραυνό τον περασμένο Ιούνιο. Και το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass