ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η Xρύσπα μετά τα «Street Relays» τραγουδάει στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 15:28

Τρέξιμο μετά μουσικής την Κυριακή στη Λάρισα, καθώς αμέσως μετά τα «Βίκος Street Relays», η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα θα τραγουδήσει live για τους δρομείς και τους θεατές των σκυταλοδρομιών δρόμου αλλά και για όσους κατοίκους της πόλης το επιθυμούν, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.


Τα «Βίκος Street Relays» Λάρισα 2018 γίνονται λοιπόν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί και η Χρύσπα αναμένεται να εμφανιστεί στη σκηνή στις 13.00, τραγουδώντας δωρεάν για όλους.
Οι εγγραφές για τον έβδομο αγώνα του φετινού 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκυταλοδρομιών Δρόμου συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://timing4s.com/Registration/reg/inde.php?race=LARISSA.
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4x2.500μ., 2x5.000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4x50μ. και 4χ100μ.
Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις ομάδες λήγει αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, τα μεσάνυχτα.
Οι φετινοί αγώνες του Πρωταθλήματος Σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Λάρισας και είναι οι μοναδικοί στην ελληνική επικράτεια που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ανταποδοτική προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία.
Επιπλέον όμως έχουν και αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες του αγωνίσματος των 10 χιλιομέτρων θα εισπράξουν και χρηματικά έπαθλα, καθώς από φέτος η σειρά των «Βίκος Street Relays» έχει τον χαρακτήρα κανονικού πρωταθλήματος.
Τον αγώνα διοργανώνει στην Κεντρική πλατεία ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ. Λάρισας, την Α.Ε.Λ και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο «Ερμής 1877», καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass