Ο… αγγελιοφόρος του μπάσκετ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 22:16

Ο Ερμής στη μυθολογία ήταν ο αγγελιοφόρος των Θεών και ο Ερμής της Αγιάς, είναι φέτος ο αγγελιοφόρος του λαρισινού μπάσκετ, ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να ανοίξει τα φτερά του για να… πετάξει στην Α1, αλλά το βέβαιο είναι πως θα προσπαθήσει τη φετινή χρονιά, για να πετύχει το κάτι παραπάνω…
Χθες σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, έγινε η παρουσίαση των παικτών, του τεχνικού τιμ αλλά και των ανθρώπων που στηρίζουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Εκδήλωση την οποία εκτός των διοικούντων, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος και ο κ.Κώστας Ζέικος από την Ένωση, αλλά και ο γενικός αρχηγός των Εθνικών μας ομάδων, κ. Νικάκης.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς-Λάρισας κ. Θεόδωρος Ριζούλης ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους οποίους χαρακτήρισε το «αίμα» της ομάδας με το οποίο και κινείται ο σύλλογος, αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που λήφθηκε το καλοκαίρι για να αγωνιστεί ο Ερμής στο κλειστό της Νεάπολης και ζήτησε από τους φιλάθλους της Λάρισας και όχι μόνο, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, «αγκαλιάζοντας» την ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό και στον φετινό «μαραθώνιο» της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Από την πλευρά των παικτών ο Θοδωρής Τσιλούλης τόνισε ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, στάθηκε κι αυτός στην απόφαση να αγωνιστεί ο Ερμής στη Λάρισα, ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων όλου του νομού, τονίζοντας ότι οι παίκτες από την πλευρά τους θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι, για να τους ικανοποιούν.
Πρώτη ημέρα χθες στη Λάρισα για τον νέο τεχνικό της ομάδας τον κ. Γιώργο Σκαραφίγκα που από την πλευρά του υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον αθλητισμό, ενώ αναφερόμενος στον στόχο του Ερμή τόνισε ότι πρέπει καθημερινά να είναι ευχαριστημένοι με το μπάσκετ και να κατακτήσει η ομάδα μία θέση ψηλότερα από πέρυσι, ενώ αφήνοντας… υπονοούμενα είπε «για τον δεύτερο στόχο δεν θα σας πω...».
Επίσης ανέφερε πως η παρουσία του κ. Ντούγκου γυρίζει τον ίδιο πολλά χρόνια πίσω, καθώς θυμάται αγωνιζόμενος και ως παίκτης από παλιά, τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του βασικού χορηγού της ομάδας, ο κ. Παπασωτηρίου, τονίζοντας ότι ο Ερμής παρουσιάζει μία τρομερή εξέλιξη την τελευταία εξαετία και είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην οικογένειά του, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «έβλεπα ένα αφιέρωμα για την Κύμη πριν λίγες ημέρες και αναρωτήθηκα, γιατί να μην είμαστε και εμείς στη θέση αυτή;».
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλος, αποκάλυψε ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα φέρει πρόταση για να «κουμπώσει» συνεργασία με τον Ερμή, αναφορικά με το πρόγραμμα των 50 χιλιομέτρων, ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο οι Λαρισαίοι καταναλωτές να καταναλώνουν προϊόντα του τόπου τους.
Τέλος ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που βλέπει στον Ερμή, συνεχάρη τον κ. Ριζούλη καθώς η ομάδα της Αγιάς τα τελευταία πέντε χρόνια πανηγύρισε τέσσερις ανόδους, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος παράλληλα, γιατί του θυμίζει την Ολύμπια πριν από χρόνια.
*Την παρουσίαση έκανε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο κ.Χρήστος Γενιτσεφτσής.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το ρόστερ της φετινής ομάδας έχει έντονο λαρισινό χρώμα, με παιδιά που έχουν μεγάλες δυνατότητες και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Αποτελείται από τους:
-Στέλιο Τσιαμπαλή Νο 5
-Χρήστο Μηλιώνη Νο6
-Θοδωρή Τσιλούλη Νο7
-Αναστάση Σπυρόπουλο Νο8
-Βαγγέλη Τζόλο Νο9
-Νέστορα Κόμματο Νο10
-Δημήτρη Νταλό Νο 11
-Λεωνίδα Τριανταφύλλου Νο 12
-Γιάννη Τσιούλκα Νο13
- Richard Kuksiks Νο 14
-Γιάννη Τόζιο Νο 16
-Βασίλη Βρέττα Νο 17
-Σίλα Τσούμα Νο 18
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Προπονητής είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, βοηθός του ο Γιώργος Παππάς, γυμναστής ο Κώστας Δουίκας, γενικός αρχηγός ο Άρης Αργυρούλης, team manager ο Άρης Γκαμπέτας και φροντιστής ο Χάρης Γκιθώνας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass