Φιλικό της Μικτής Παίδων στη Νέα Πολιτεία

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 17:41

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Αστραπής Νέας Πολιτείας και της Μικτής Ομάδας Παίδων ΕΠΣΛ, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.


Από τον ενωσιακό προπονητή Νίκο Φώλλα καλούνται να βρίσκονται αύριο και ώρα 15.00 στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Αντωνόπουλος, Μπόρος, Πινακάς, Μπακαβέλλος, Ασίκογλου, Νινίκας (ΑΕΛ), Αρσένης, Φώλιας, Λάζος (Νίκη Μιχαήλ), Γαρυφάλλου, Ζιώγας (Απόλλων Λ.), Κωσνταντίνου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Μπαλαμώτης, Παπαγεωργίου (Ηρακλής Λάρισας), Φετάου (Αμπελωνιακός), Ιορδανίδης (Λαρισαϊκός), Χριστώνης, Χατζής (Πελασγιώτιδα).
*Όποιος από τους παίκτες δεν μπορέσει να παρευρεθεί να ενημερώσει τον προπονητή κ. Φώλλα Νικόλαο.

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ
Επίσης αύριο και ώρα 15:30 στο γήπεδο της Φαλάνης, η μικτή νέων της ΕΠΣΛ, θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Σμόλικα. Καλούνται από τον ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:00, οι παρακάτω παίκτες: Πατέτσιος (Λαρισαϊκός), Γκαλμπογκίνης (Σμόλικας), Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε.), Καραγιάννης (Τσαριτσάνη), Αθανασιάς, Ζάρας, (Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ακαδ. Βουτυρίτσας), Ζησούλης, Πράπας, Κατσίκας, (Νέα Πολιτεία), Τουλκερίδης, Ντέκας(Αβέρωφ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα),Γουλούλης (Νίκη Μιχαήλ), Πετσούλας(Ερ. ΑΕΛ), Καρέλας (Δήμητρα Γιάννουλης)
*Όλοι τους να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα προπόνησης) και όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή κ.Τσέτσιλα (τηλ-6932-618.917).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass