ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ και ο Ουρτάδο

*Ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας – Την Τρίτη οι «βυσσινί» μεταβαίνουν στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2015 10:45

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο από τη Βενεζουέλα έχει εκδηλώσει η ΑΕΛ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος επιθετικός μέσος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στους «βυσσινί», καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, παρά το γεγονός ότι ο Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο εξέταζε το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναιγιάλειο. Ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την ΑΕΛ και το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο η απόκτησή του δεν στάθηκε δυνατή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουρτάδο αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για τον Αλέξη Κούγια καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και μάλιστα με επιτυχία στην Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η απόκτηση του Ουρτάδο θα αποτελέσει μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή για την ομάδα της ΑΕΛ, η οποία θα ενισχύσει τη γραμμή πυρρός, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League και των υψηλών στόχων που θέτει.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Η ΑΕΛ

Μετά από μια εβδομάδα περίπου προπονήσεων μέσα σε καύσωνα, η ΑΕΛ ολοκληρώνει αύριο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στον θεσσαλικό κάμπο και την Τρίτη το πρωί θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα συνεχισθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο στο βουνό, σε συνθήκες σαφώς καλύτερες.

Ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να μοντάρουν την ομάδα και να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις των «βυσσινί», σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά από την επαγγελματική συνέπεια των παικτών, που αντιλαμβάνονται ότι ήρθαν σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φιλάθλους οι οποίοι έδειξαν στην «πρώτη» της ομάδας στο AEL FC ARENA, ότι θα είναι κοντά της και την θέλουν σε κάθε παιχνίδι να αναδεικνύεται νικήτρια.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η ΑΕΛ θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Football League που προετοιμάζονται στην ίδια περιοχή, ενώ επιστρέφοντας στη βάση θα παίξει και άλλα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, ευελπιστώντας ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να αρχίσει έγκαιρα το πρωτάθλημα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Εν τω μεταξύ, ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του, υποχρεώθηκε να πληρώσει ένα χρηματικό πρόστιμο και πλέον δεν του επιτρέπεται η εκ νέου είσοδος στη χώρα μας.

Από την ΠΑΕ γίνονται πολλές προσπάθειες για να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό στο θέμα που προέκυψε, αλλά το γεγονός ότι χρειάζονται τρεις μήνες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει και πάλι άδεια παραμονής, δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Από μεταγραφικής πλευράς, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε σημειωθεί κάποια εξέλιξη για το νοτιοαμερικανό ποδοσφαιριστή που θέλει η ΑΕΛ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα, αποτελεί επιλογή του κ. Ντόστανιτς και φέρεται να είναι ο 26χρονος Ράφαελ Εντουάρντο Ακόστα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass