Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυμναστές του Ν. Λάρισας μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες!

*422 άτομα συμμετείχαν σε άσκηση με ιμάντες

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2024 12:05

Τα TRX (γυμναστική με ιμάντες) αυτήν τη στιγμή είναι το πιο επαναστατικό και καινοτόμο όργανο γυμναστικής, το οποίο ήρθε στη χώρα μας πριν από περίπου δυο-τρία χρόνια και η δημοφιλία του εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη τάση μεταξύ γυμναστών και αθλούμενων.


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και με τη διεξαγωγή του GLOBAL SUMMIT ALTERLIFE x TRX ATHENS 2024 η Ελλάδα μπήκε στο ρεκόρ των βιβλίο Γκίνες με την ταυτόχρονη συμμετοχή επί μισή ώρα στις ασκήσεις 422 γυμναστών έναντι 250 που ήταν η προηγούμενη επίδοση και την είχαν Αμερικανοί (τον συγκεκριμένο τρόπο γύμνασης βρήκε ένας Αμερικανός πεζοναύτης, ο Randy Hetrick, γύρω στο 1990, για να γυμνάζεται όταν βρισκόταν σε υποβρύχιο, περιορισμένο χώρο).
Και το βραβείο παρέλαβαν οι Φαρσαλινοί Τηλέμαχος και Δημήτρης Κουκουφλής, ενώ μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο Λαρισαίος Γιώργος Καζαζίδης, που είναι γνώριμος από τη θητεία του στις ομάδες πόλο του Ολυμπιακού.
Στο εγχείρημα από τους 422 συμμετέχοντες υπήρχαν πάνω από είκοσι γυμναστές από τον Νομό Λάρισας που τους παρότρυνε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας!

Gallery άρθρου