Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντικές επιτυχίες για τον Α.Σ. Λάρισας

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2024 2:40

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψε ο Α.Σ. Λάρισας στο πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων taekwondo που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Λάρισας μετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και μία 5η θέση. Χρυσό μετάλλιο και θέση στην Εθνική Ομάδα για το επερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε η Ευαγγελία-Ευδοξία Σούπα στα -41kg κορασίδων, αργυρό μετάλλιο η Ραφαέλα-Ειρήνη Ιακωβάκη στα -47kg κορασίδων, μετά από 6 αγώνες με πολύ δυνατές αντιπάλους και χάνοντας στον τελικό στις λεπτομέρειες. Τέλος, την 5η θέση κέρδισε ο αθλητής Ιωάννης Γκούμας, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο ηττήθηκε πριν τα μετάλλια.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σταματία-Ιωάννα Λέγκα και ο Ιάσονας Παπαδούλης, οι οποίοι, όμως, έμειναν εκτός μεταλλίων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, καθώς και τον δάσκαλο Απόστολο Ιακωβάκη (7 dan) για την εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Gallery άρθρου