ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έτοιμη να σηκώσει... θύελλα

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2009 3:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Φωτ.: Ν. Σιούμκας
 Πέρυσι αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα θα κατάφερνε να πάρει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούσαν στην Α΄ Ερασιτεχνική. Φέτος τα πράγματα στην κατηγορία της Α1 θα είναι ακόμα πιο δύσκολα ωστόσο η Θύελλα Λάρισας είναι διατεθειμένη να σηκώσει πραγματική... θύελλα με την ποιότητα του ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει. Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της ομάδας καταγράφοντας μερικά στοιχεία. Τεχνικός ηγέτης θα είναι ο Κώστας Γούλας που από χθες έπιασε δουλειά αφού ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας. «Είναι μια προσπάθεια με μεγάλη νοικοκυροσύνη. Υπάρχει η αισιοδοξία για φέτος ότι μπορεί να βγει κάτι καλό ποιοτικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο άνετα αλλά όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια».
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μιλώντας στην «Ε» οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου της Θύελλας είπαν τα παρακάτω: «Στόχος της φετινής Θύελλας είναι μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Εμείς θέλουμε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε και να το ευχαριστιέται.
Τώρα εάν πηγαίνουμε τόσο καλά και είμαστε στις πρώτες θέσεις δεν θα πούμε όχι στην προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής.
Φέτος το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι καθώς υποβιβάστηκαν από την Α΄ ΕΠΣΛ τέσσερις ομάδες πολύ ισχυρές.
Ευχαριστούμε για τη δωρεάν στολή που μας έκανε ο κ. Διδασκάλου Απόστολος (εισαγωγή εμπορίου ανταλ/κών) και τον κ. Βουτυρίτσα Θεόδωρο για την παραχώρηση του γηπέδου στην προετοιμασία της ομάδας.
Επίσης ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν και στους παίκτες που παραχωρήθηκαν από την ομάδα να έχουν καλή τύχη ειδικά στον Θεόδωρο Εμμανουήλ που πήγε στον Απόλλωνα Λάρισας».
Το διοικητικό συμβούλιο της φετινής Θύελλας είναι το παρακάτω:
Πρόεδρος:Χουλιάρας Κων/νος.
Αντ/πρόεδρος: Τζιόρτζιος Βασίλειος.
Ταμίας: Σαμψάρης Δημήτριος.
Γεν. γραμματέας: Τζιόρτζιος Δημήτριος.
Γεν. αρχηγός: Γκουσγκούνης Χρήστος.
Εφορος: Χουλιάρας Ευάγγελος.
* Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Σαμψαρής μετά από 20 και πλέον συναπτά έτη στο χώρο της διαιτησίας «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του αλλά δεν έφυγε από το ποδόσφαιρο. Πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει από τα διοικητικά της Θύελλας.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Πολλές ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις στις οποιές προέβη η Θύελλα Λάρισας. Συνολικά αποκτήθηκαν οι εξής παίκτες: Χριστιανάς Απόστολος (Α.Ο. Φαλανιακός), Μητσιάκος Αναστάσιος (Απόλλων Λάρισας), Χλωρός Αλέξανδρος (Απόλλων Λάρισας), Γκουγκούδης Νικόλαος (Α.Ο. Οι Ατρόμητοι), Λιλολλάρι Εντρι (Τοξότης Λάρισας), Ζεστός Δημήτριος (Α.Ο. Ροδιακός), Γκούλιος Αχιλλεύς (Γόννοι Λάρισας), Ελιζόπουλος Σπύρος (Πανιώνιος Λάρισας), Μάλτζαρης Ιωάννης (Ολυμπος Λάρισας), Γεωργαντζάς Βαλάντης (Μοσχοχώρι Λάρισας), Φώλιας Στέλιος (Ομάδα Ξάνθης), Κώστας Γουργιώτης (Δ. Αγιάς) και Ευαγγέλου Σπύρος (Δ. Αγιάς).
Όσον αφορά σε αυτούς που αποχώρησαν τα ονόματα είναι τα εξής: Χατζόπουλος Θωμάς (Ομορφοχώρι Λάρισας), Κατσαντώνης Χρυσοβαλάντης (Χαλκιάδες), Καφόκου Ορλάντο (Τερψιθέα), Ζαφειρίου Νέστορας (Ολυμπος Λάρισας), Παπαδημητρίου Κων/νος (Δήμητρα Γιάννουλης), Εμμανουήλ Θεόδωρος (Απόλλων Λάρισας), Τσιάρας Ιωάννης (Μακρυχώρι), Τσιάρας Κων/νος (Φαλανιακός), Φωτάκης Ακης (Ελεύθερος), Γκουτρουμπής Δημήτριος (Ελεύθερος).
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Σημαντική όπως πάντα άλλωστε είναι και η άποψη των ποδοσφαιριστών. Από τους «παλιούς» μας μίλησε ο Αντώνης Εμμανουήλ. Είναι ο 23χρονος αμυντικός που εδώ και 12 χρόνια ανήκει στη Θύελλα. «Η Θύελλα θα προσπαθήσει να κάνει μια ωραία πορεία. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Από τους νέους την άποψή του εξέφρασε ο Αναστάσιος Μητσάκος που τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε μέσα από το όμορφο ποδόσφαιρο να βρεθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας γιατί βλέπω πως υπάρχει μια καλή ενίσχυση».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass