ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ»

Ανεβάζει τον πήχυ ο Τύρναβος

Μ. ΖΙΩΓΑΣ: ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ * Β. ΜΠΡΕΖΑΣ: ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
«Φέτος ο Τύρναβος ανεβάζει τον πήχυ πιο ψηλά. Είμαστε πιο έμπειροι πλέον. Πέρυσι ήταν η πρώτη μας χρονιά στη Δ’ Εθνική και κάναμε ίσως κάποια λάθη λόγω απειρίας. Φέτος όμως γνωρίζοντας πού «πονέσαμε» καλύψαμε τα κενά και κάναμε μια πολύ σοβαρή δουλειά επιλέγοντας πρώτα απ’ όλα προπονητή και γυμναστή και στη συνέχεια παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα και οι οποίοι είναι νεαροί, φιλόδοξοι και ταλαντούχοι για να χτίσουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο».
Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005, Βασίλης Μπρέζας έδωσε το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκαθαρίζοντας ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι απαιτητική μέσα σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο μακροπρόθεσμων στόχων που αποβλέπουν στην αλλαγή κατηγορίας.
Οι διακοπές για την ομάδα του Τυρνάβου τελείωσαν και από χθες οι παίκτες των «κυανέρυθρων» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα.
«Η αλλαγή προπονητή σημαίνει και αλλαγή στους στόχους», επισήμανε ο κ. Μπρέζας και συνέχισε:
«Πέρυσι λέγαμε να σωθούμε, φέτος λέμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία αλλά όχι για μια χρονιά. Πιο ψηλά με στηρίγματα δικά μας για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία ακόμα και να βγει πιο πάνω να μπορέσει με λίγες προσθήκες να συνεχίσει και στον επόμενο στόχο.
Κάθε χρονιά είναι δύσκολη, άλλωστε αυτό το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο και πιστεύω ότι όποιος προετοιμαστεί πιο σοβαρά αυτός θα αντεπεξέλθει στους στόχους του και στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Φέτος θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί», κατέληξε ο πρόεδρος του τυρναβίτικου συλλόγου.
Μ. ΖΙΩΓΑΣ: Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Ο νέος τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας αν μη τι άλλο δεν είναι άγνωστος στο λαρισινό κοινό. Η παρουσία του και μόνο στον πάγκο του Τυρνάβου (είχε θητεύσει κατά το παρελθόν στην τότε Α.Ε.Τ.) αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη των στόχων αν αναλογιστεί κανείς ότι την περσινή σεζόν (2006-07) ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου στην Γ’ Εθνική. Ένας ικανός και έμπειρος τεχνικός που όπως επισημαίνει ο ίδιος δεν αρέσκεται στα πολλά λόγια αλλά στη σκληρή και μεθοδική δουλειά:
«Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες και με τη βοήθεια του Θεού εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, παρά μόνο ότι μέσα από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία πάνω απ’ όλα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορούμε, ωστόσο, να μιλάμε με απόλυτη βεβαιότητα για στόχους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές. Επειδή, ωστόσο, η κατηγορία αυτή είναι δύσκολη όσο και αν ακούγεται παράξενο πρωταρχικός στόχος είναι πάντα η σωτηρία.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μία ομάδα η οποία πάνω απ’ όλα έχει υγιέστατη διοίκηση, ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε την πόλη τους και την ομάδα τους και πιστεύω ότι μέσα από τη σωστή συνεργασία θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
*Αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα για τη νέα σεζόν θα είναι ο Βασίλης Νάρης.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Το ρόστερ του Τυρνάβου 2005 όπως προαναφέρθηκε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Βασίλης Μπρέζας «είμαστε πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών μεγαλύτερη ηλικίας –εμείς όταν λέμε μεγαλύτερης ηλικίας εννοούμε στα 22- και σε δυο παίκτες μικρότερης ηλικίας που μπορούν να αγωνιστούν ως «μικροί» -κατά το κοινώς λεγόμενο- στην κατηγορία».
Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Πέτρος Καραναστάσης (Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου), ο Νίκος Ζαφειράκης (Αναγ. Άρτας), Στέλιος Πατσιωτός (Ακαδ. Τυρνάβου), Κώστας Γρηγορίου (Αμπελωνιακός) και Χρήστος Νάτσης (Αίαντας Τυρνάβου), ενώ στη χθεσινή «πρώτη» πήραν μέρος υπό δοκιμή οι Χρήστος Τόρης και Μάριος Μπάσιος (Ακαδ. Τυρνάβου) καθώς επίσης και ο Αντωνόπουλος (Μακρυχώρι). Επανήλθε ο Μίγας, ενώ προτάθηκε και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί ο 16χρονος Χρ. Ζαφειράκης που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Λάρισας. Από τη χθεσινή «πρώτη» απουσίαζε ο Βρασίδας Κοντοθανάσης (που έχει άδεια).
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΚΟΥΡΟ
Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Κούρο από τον Αμπελωνιακό (όπως είχε αποκαλύψει η «Ε») βρίσκεται ο Τύρναβος 2005. Στη δε ομάδα του Αμπελωνιακού θα παραχωρηθεί ο νεαρός Τάνας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη νέα χρονιά τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Τυρνάβου 2005 αλλά και παλιοί παίκτες της ομάδας δήλωσαν τα εξής:
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να σταματήσω επαγγελματικά το ποδόσφαιρο ο κ. Μπρέζας με το συμβούλιο με πλησίασαν πρώτοι και μου εξήγησαν το σκεπτικό τους είδα ότι υπάρχει οργάνωση σε πολύ μεγάλο βαθμό κάτι το οποίο δεν συμβαίνει ούτε σε ομάδες της Γ’ Εθνικής με ικανοποίησε και ήταν θέμα λίγων λεπτών να τα βρούμε. Από κει και πέρα εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, υγεία και στον Τύρναβο ο πήχυς έχει ανέβει πολύ ψηλά.
Δεν γνωρίζω τον όμιλο και τις ομάδες αλλά από τα λίγα που παρακολουθώ υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλων Λάρισας, ο Πυργετός, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και άλλες που είναι ιστορικές και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κόψει πρώτος το νήμα.
Σίγουρα για μένα είναι πρωτόγνωρο η φετινή προετοιμασία αλλά σιγά- σιγά θα εγκλιματιστώ».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Κατ’ αρχάς εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Πιστεύω ότι με σωστή δουλειά και οργάνωση και φυσικά με τη συμπαράσταση της διοίκησης και του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.
Αυτές τις λίγες ημέρες που συνεργάζομαι με την ομάδα κατάλαβα ότι οι άνθρωποι της διοίκησης δίνουν τα πάντα για την ομάδα για να ανέβει ακόμα περισσότερο και σ’ αγκαλιάζουν αμέσως λες και είσαι δικό τους παιδί.
Οι στόχοι του Τυρνάβου είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και από την πλευρά μου όσο μπορώ θα βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: «Φέτος έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα και πιστεύω ότι οι στόχοι από τη διοίκηση είναι να ανέβουμε πιο ψηλά. Σε ό,τι αφορά σε μένα τα περσινά τα ξεχνάμε σκύβουμε το κεφάλι και θα αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια παρένθεση.
Η ομάδα άλλαξε προπονητή, ήρθε ένας νέος προπονητής με διαφορετική φιλοσοφία και πολλές φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τη χρονιά που μας πέρασε».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά πάνω απ’ όλα υγεία πολύ δουλειά να ακούμε το προπονητικό μας τιμ εύχομαι καλή χρονιά και στη διοίκηση και υπομονή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε κάτι παραπάνω από την περσινή χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι είναι να τερματίσουμε σε μια καλύτερη θέση από πέρυσι και όχι μόνο».
ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: «Σε ό,τι αφορά στον Πυργετό το θέμα έχει τελειώσει. Απλά περιμένω τον κ. Γκουντάρα από τον Κίσσαβο ή τη νέα διοίκηση που θα προκύψει για να μιλήσουμε.
Από την αρχή ήθελα να έρθω στον Τύρναβο γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους οι οποίοι καλύπτουν τις φιλοδοξίες μου. Πιστεύω ότι η ομάδα με το υλικό που διαθέτει θα τα πάει πολύ καλά τη νέα χρονιά».
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Την προσεχή Δευτέρα στις 18.00 στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου θα τελεσθεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Στην εκδήλωση κλήθηκαν να παραστούν ο δήμαρχος Τυρνάβου Χρήστος Κιτσίδης μέλη της δημοτικής αρχής εκπρόσωποι φορέων κ.ά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass