Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΩΜΟ

Σοκ στην ΑΕΛ με τον Σερεμέτ

* ΤΕΘΗΚΕ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ * ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΑΪΑΝΑΝ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2008 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Άσχημα ήταν τα νέα χθες για το γκολκίπερ της ΑΕΛ Ντίνο Σερεμέτ. Συγκεκριμένα ο Σλοβένος τερματοφύλακας, που αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση με πρόβλημα στον ώμο, υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις στην Αθήνα, οι οποίες έδειξαν ρήξη επιχείλιου χόνδρου ωμογλήνης (SLAP laesion). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός – αν και στον ίδιο ώμο, δε συνδέεται με τον προ δεκαημέρου τραυματισμό στην επίσημη πρώτη της ομάδας αφού είναι σε διαφορετικό σημείο – αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά και η απόφαση για το πότε ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να ληφθεί τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται στους 4 έως 5 μήνες και χάνει έτσι το υπόλοιπο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Μένει λοιπόν ουσιαστικά τερματοφύλακας μόνο ο Στέφανος Κοτσόλης, καθώς και ο νεαρός Πέτρος Μπαϊμάκης αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού.
Από χθες λοιπόν η διοίκηση αναζητεί και τερματοφύλακα, πέραν των άλλων μεταγραφικών στόχων που έχει.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες ο Βραζιλιάνος μέσος 21 χρονών (γεννημένος στις 13 Μαρτίου του 1987) Ταϊανάν (Taianan Imbere Linhares Welker το πλήρες όνομά του) που είναι και έχει αγωνισθεί στην Ιντερνασιονάλ, τη Σενέκ της Σλοβακίας και την Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ. Τον ποδοσφαιριστή θα δει στις προπονήσεις και ενδεχομένως στα φιλικά παιχνίδια ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και εάν κρίνει ότι μπορεί να προσφέρει, τότε θα ξεκινήσουν από την ΠΑΕ οι διαδικασίες για την απόκτησή του.
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ
Μετά από ένα διήμερο απουσίας λόγω πυρετού, επανήλθε χθες κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ο Παναγιώτης Κατσιαρός και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όπως κάθε μέρα έτσι και χθες, έγιναν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι και ο Πέτρος Μπαϊμάκης.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Αύριο η Α.Ε.Λ. θα αντιμετωπίσει στο Ε.Α.Κ. Καρπενησίου τον Αστέρα Τρίπολης, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Θα είναι το πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου για τους «βυσσινί» και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των παικτών του, αν και τα πόδια είναι βαριά από την προετοιμασία.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τρίπολης, να σημειώσουμε ότι κέρδισε σε προχθεσινή φιλική αναμέτρηση, τον Ατρόμητο Αθηνών, με 1-0.