Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΛ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ένας Αετός γεμάτος… πείσμα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Τι κι αν έχει κοντά στα δέκα χρόνια να αγωνιστεί στην Α’ Ερασιτεχνική. Τι και αν ο πληθυσμός του χωριού της Αμυγδαλέας είναι από τους μικρότερους της κατηγορίας. Τι κι αν αρκετοί υπολογίζουν πως δεν θα έχει τύχη. Οι άνθρωποι του Αετού Αμυγδαλέας έχουν κλείσει τα αυτιά τους και έχουν στρωθεί στη δουλειά για να ανατρέψουν όλες τις προβλέψεις. Από προχθές στο γήπεδο της Αμυγδαλέας δεκάδες παίκτες δίνουν καθημερινά το «παρών» και ο βασικότερος συντονιστής Αχιλλέας Μαστροδήμος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού περιμένει τόσα πολλά από αυτούς. Επισκεφτήκαμε λοιπόν χθες μια από τις πρώτες προπονήσεις των νεοφώτιστων και σας παραθέτουμε τα όσα καταγράψαμε
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΟΣ: ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ
Πάει στο γήπεδο πρώτος και φεύγει τελευταίος. Ο Αχιλλέας Μαστροδήμος αποτελεί τη νέα φουρνιά των προπονητών στην περιοχή της Θεσσαλίας και θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο. Γι’ αυτό και σε κάθε προπόνηση αφιερώνει αρκετό χρόνο στο στήσιμο μιας ξεχωριστής προπόνησης που αν περνούσε κάποιος δίπλα από το γήπεδο θα πίστευε πως θα ετοιμαζόταν να προετοιμαστεί ομάδα… υψηλής εθνικής κατηγορίας για να μην πούμε Σούπερ Λίγκας. Ας δούμε τι μας είπε ο τεχνικός της Αμυγδαλέας για τον οποίο οι περισσότερο εκφράζονται με τα κολακευτικότερα σχόλια: «Εγώ σαν στόχο έχω πάντα τη νίκη. Αυτήν είναι η φιλοσοφία μου και η ψυχολογία μου από όποια θέση και να βρίσκομαι. Είτε τώρα σαν προπονητής είτε και παλαιότερα σαν παίκτης αυτό είχα πάντα μέσα στο μυαλό μου. Εμείς στην ομάδα μας έχουμε φέτος ένα καλό, έχουμε παιδιά από το χωριό και αυτό είναι ενθαρρυντικό για την περιοχή. Σαν στόχο στο φετινό πρωτάθλημα θα έχουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την παραμονή. Για να εξασφαλίσουμε την παραμονή θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όμως θα πρέπει να πιστέψουμε και στους εαυτούς μας.
Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και φιλάθλους που θα τη στηρίζουμε. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα παίζουνε ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό θα φανεί είτε μέσα στην έδρα μας αλλά και μακριά από αυτήν.
Σχετικά με το πρωτάθλημα τώρα θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα ματς. Είμαι της άποψης πως δεν υπάρχουν φαβορί, πριν την έναρξη των αγώνων, φαβορί υπάρχουν μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΟΥΣΙΟΣ: «Ο,ΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ»
Η ψυχή της ομάδας αν μη τι άλλο είναι ο ταμίας αυτής ο Βασίλης Καραγούσιος. Ο άνθρωπος που τρέχει για όλα και για όλους. «Είμαστε η ομάδα που ανήκει στο μικρότερο χωριό της κατηγορίας. Έχουμε μόλις 200 άτομα και έχουμε να παλέψουμε με… μεγαθήρια. Ό,τι και να πάρουμε είναι κέρδος και θα το πανηγυρίσουμε με την καρδιά μας. Δεν θέλουμε άγχη καθώς είναι τιμή για εμάς που παίζουμε σε αυτήν την κατηγορία έπειτα από τόσα χρόνια».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…»
Ο γενικός αρχηγός, Θανάσης Χονδρογιάννης που είναι καθημερινά στο γήπεδο δίνοντας ένα σημαντικό χέρι βοήθειας σε όλα τα πρόσωπα της ομάδας τόνισε τα παρακάτω: «Αν θέλουμε να δείξουμε πως δίκαια έχουμε μια θέση στην κατηγορία πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση. Αυτό θα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας αλλά θα πρέπει να μας βοηθήσει και ο κόσμος που μέχρι στιγμής δείχνει πως μας ενισχύει από τα διαρκείας. Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά και το δείχνει καθημερινά μέσα στο γήπεδο».
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Καθημερινά δίνουν τον εαυτό τους στις προπονήσεις του γηπέδου της Αμυγδαλέας και όταν αποφασίσουν να μιλήσουν λένε σημαντικά πράγματα. Ο λόγος για τους παίκτες του Αετού που δήλωσαν στην «Ε» τα παρακάτω:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
«Παρά το γεγονός πως εμείς έχουμε πιο μικρό μπάτζετ από τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που γίνεται από τόσο νωρίς για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να πάρουμε από νωρίς τους βαθμούς συνδυάζοντάς τους με καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. 4 με 5 ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και οι άλλες θα είναι λίγο πολύ στα ίδια δεδομένα».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΑΣ
«Όταν μια ομάδα ανεβαίνει κατηγορία αλλάζουν πολλά πράγματα. Ήρθε ένας καινούριος προπονητής, καινούριοι παίκτες και γενικά όλοι βλέπουν την κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα από τις άλλες χρονιές. Η Α’ ΕΠΣΛ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και για να καταφέρουμε την παραμονή θα πρέπει να ήμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».
ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ
«Εγώ από την πλευρά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει στην κατηγορία. Θέλω να πάρω εμπειρίες πάνω από όλα. Η φετινή χρονιά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση γιατί όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και οφείλουμε να παίζουμε δυνατά σε κάθε έδρα».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Φετινός μας στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Μια κατηγορία που θέλει πολλή δουλειά από όλους τους παίκτες. Από την πρώτη κιόλας προπόνηση όλα τα παιδιά δείχνουμε πιο συγκροτημένα και θεωρώ πως αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Φέτος ο Αετός πρόσθεσε στο ρόστερ του τους εξής παίκτες: Λυκοκώστα, Παπαμιχάλη (Δευκαλίων), Βακουφτσή (Αμπελόκηποι), Τζιάτζιο (Ακαδ. Πλίτση) ενώ αποτέλεσαν παρελθόν οι: Τοσιούδης, Στυλιανός, Παπαδημητρίου (Δήμητρα Γιάνν.), Καδόγλου (Αστέρας Μάνδρας). Ελεύθεροι έμειναν και οι: Σκούπρας, Κουρούτης, Δημήρης.
 
ΑΠΟΚΤΑ ΠΥΛΩΝΕΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΥΣ
Αλλάζει όψη το γήπεδο
Όταν μια ομάδα ανεβαίνει κατηγορία κοιτάει όχι μόνο να γίνει ωραία αλλά και να… δείχνει. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του Αετού με τη σημαντική βοήθεια του Δήμου φυσικά προχώρησαν σε ένα μίνι λίφτινγκ του γηπέδου ενόψει της νέας χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση πυλώνων, θα επεκταθούν τα αποδυτήρια ενώ θα χτιστούν και καινούριοι πάγκοι.