ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΒΕΝ ΣΟΥΛΤΣΕ

Το «μπαμ»... ακούστηκε από την Ολύμπια

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Πολύ μεγάλη επιτυχία χαρακτηρίζεται η μεταγραφική κίνηση της Ολύμπια που θα ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, σήμερα. Η λαρισινή ομάδα θα εντάξει στο δυναμικό της το διεθνή Γερμανό Σβεν Σούλτσε, που μάλιστα θα λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου με τη φανέλα της χώρας του. Ο 30χρονος παίκτης έστειλε χθες βράδυ το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο στα γραφεία της ΚΑΕ και παράλληλα τους «πορτοκαλί» στα... ουράνια, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό όνομα. Ο Σούλτσε - για τον οποίο η Ολύμπια προσπαθούσε αρκετό καιρό δείχνωντας πίστη και υπομονή στις διαπραγματεύσεις μαζί του- είναι γεννημένος στο Μπάμπεργκ στις 11 Ιουλίου του 1978, έχει ύψος 2μ και 7 εκατοστά και παίζει σαν σμολ φόργουρντ και πάουερ φόργουορντ. Ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου η Ελλάδα την κέρδισε.
Αγωνιζόταν στην Άλμπα Βερολίνου πριν πάρει μεταγραφή για την Λεβερκούζεν το 2002. Εκεί έμεινε τρία χρόνια και μετά πήρε την απόφαση να πάει στην Ιταλία και τη Μίλαν για τρία χρόνια. Πέρυσι ήταν και πάλι στην Ιταλία αλλά φορούσε την φανέλα της Ούντινε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΑ
Εν τω μεταξύ η Ολύμπια προέβη σε μια κίνηση αναγνώρισης, αφού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον λαρισαίο αθλητή Γιώργο Τσιάρα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Ολύμπια Athienitis ΚΑΕ ευχαριστεί τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Τσιάρα για τη συνεργασία που είχε μαζί του τα δύο τελευταία χρόνια. Η συνεργασία του αθλητή με την ΚΑΕ έχει λήξει και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass