ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:

Είναι βαθύτερα τα αίτια

* «ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ» * ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ Ο Γ. ΛΙΟΛΙΟΣ * ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 21:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Όπως όλα δείχνουν το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για την ομάδα της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ μετά τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διαδικασία συγκρότησης της νέας Επιτροπής Διαιτησίας.
Τα αίτια ωστόσο του προβλήματος είναι βαθύτερα σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Παπαγεωργίου και τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ήταν απλώς η αφορμή.
«Εκείνη η Παρασκευή είναι μία από τις χειρότερες ημέρες στα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΣΛ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργίου και πρόσθεσε:
«Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι δικαιολογημένο να υπάρχουν αντιδράσεις. Ήταν μια εικόνα ντροπής. Δεν δικαιολογείται να φεύγουν τέσσερις σύμβουλοι και να αφήνουν τους άλλους τρεις».
- Ακούστηκε ότι εσείς τους είπατε να φύγουν αφού δεν είχατε αποφασίσει για το ποιους θα προτείνατε…
«Αυτό δεν ευσταθεί. Αν είναι τόσο υπάκουοι γιατί δεν υπάκουσαν και στην επιλογή μου. Οι άλλοι (σ.σ. Καρακάσης και Μανώλης) γιατί δεν έφυγαν;».
- Ειπώθηκε επίσης ότι «μεταπηδήσατε» στην άλλη ομάδα…
«Να μεταπηδήσω για να κερδίσω τι; Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι θέσεις, οι καρέκλες και τα αξιώματα. Τι να κερδίσω αλλάζοντας ομάδα; Το απόγευμα της Παρασκευής μίλησα με τον κ. Αρσενόπουλο και τον ρώτησα για το τι γίνεται με την ομάδα, αν διαλύεται και ξέρετε τι μου απάντησε; Ναι διαλύεται.
Αποχωρήσεις γίνονται για λόγους τακτικής αλλά μεμονωμένες όχι μαζικές όπως την Παρασκευή. Εν τέλει η στάση της ομάδας των «7» ήταν απαράδεκτη. Έδειξε έναν ερασιτεχνισμό κάκιστου βαθμού και μία αδυναμία να χειριστούμε τις καταστάσεις».
-Με ποιο σκεπτικό προτείνατε Λάτσιο τη στιγμή που υπήρχε ομόφωνη απόφαση για Τσακίρη;
«Από τη στιγμή που την Παρασκευή αποχώρησαν οι τέσσερις έπρεπε να γίνει το συμβούλιο με τους υπόλοιπους επτά που έμειναν δηλαδή τους τέσσερις της αντιπολίτευσης και τους τρεις από εμάς. Άρα όποια πρόταση και αν είχε η αντιπολίτευση θα περνούσε. Το λάθος μου ήταν ότι δεν έγινε το συμβούλιο της Παρασκευής. Έπρεπε να είχε γίνει.
Όταν στη συνέχεια και μέχρι τη Δευτέρα είδα ότι τελικά δε υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ μας, έπρεπε το συμβούλιο της Δευτέρας να γίνει με τις συνθήκες τής Παρασκευής. Δηλαδή να βγει η πρόταση που θα κατέθετε την Παρασκευή η αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και πρότεινα Λάτσιο. Εμείς δεν είχαμε να επιδείξουμε κάτι.
Και στο κάτω- κάτω ο Τσιλίκης ήταν κοινή επιλογή, για τον τρίτο ο καθένας έλεγε όποιον ήθελε, άρα ποια η διαφορά που προέκυψε; Στο πρόσωπο του Ι. Λάτσιου;».
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ι. ΛΑΤΣΙΟΥ
Ο νέος πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Γιάννης Λάτσιος επιβεβαιώνεται με το καλημέρα και μάλιστα στο ακέραιο. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΛ είχε τονίσει ότι στόχος του ίδιου αλλά και των συνεργατών του κ. Τσιλίκη, Πάσχου είναι η νέα Επιτροπή Διαιτησίας να έχει ενωτικό χαρακτήρα.
Ο πρώτος, λοιπόν, ορισμός της νέας ΕΔ/ΕΠΣΛ που αφορούσε στον κ. Γιώργο Λιόλιο, ο οποίος διηύθυνε το χθεσινό φιλικό του Τυρνάβου με την Αναγ. Καρδίτσας (με βοηθούς τους κ. Αθ. και Γ. Κακαρδάκη) ήρθε αν μη τι άλλο να επιβεβαιώσει τις προθέσεις των ανθρώπων της νέας ΕΔ/ΕΠΣΛ.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη αποφασιστεί τα ονόματα των Λαρισαίων διαιτητών που θα προταθούν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ειδικότερα για τη Σούπερ Λιγκ θα είναι οι κ. Θ. Κουκλωμένος και Αντ. Βαλιώτης (διαιτητές) και οι κ. Λιόλιος, Γκάγκας, Βασιλός (βοηθοί διαιτητές).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ι. Λάτσιος αναμένεται να καλέσει τους διαιτητές εντός των ημερών σε προσωπική συζήτηση τον καθένα ξεχωριστά για να δει ποιοι είναι οι στόχοι τους.
Εκτός από την ΕΔ/ΕΠΣΛ πρόταση στην ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένεται να στείλει και ο ΣΔΠΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα ανά κατηγόρια θα είναι (κατά αλφαβητική σειρά):
Διαιτητές Σούπερ Λιγκ: Βαλιώτης, Κουκλωμένος.
Βοηθοί διαιτητές Σούπερ Λιγκ: Βασιλός, Γκάγκας, Λιόλιος
Διαιτητές Β’ Εθνικής: Αγγελακόπουλος, Ζήλος, Κακάνης
Βοηθοί διαιτητές Β’ Εθνικής: Ευαγγέλου, Ρεντόπουλος, Τσακνάκης
Διαιτητές Γ’ Εθνικής: Αναστασίου Γ., Καρακώστας, Κιγιτζής, Κορέστης, Μπουμαρσόπουλος, Σιάρκος.
Βοηθοί διαιτητές Γ’ Εθνικής: Γεωργάρας, Καραθάνος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass