ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Ααράμπ και άλλοι πέντε!

* ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΣΕΡΝΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ...

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2008 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Στη Λάρισα (αλλά και τον... Πλαταμώνα) βρέθηκε για δύο μέρες ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης (Παρασκευή - Σάββατο) και χθες το πρωί αναχώρησε για Αθήνα. Στο διάστημα της παραμονής του στη θεσσαλική πρωτεύουσα, αφού είχε συζητήσεις για οργανωτικά θέματα της ομάδας, το κυριότερο ραντεβού ήταν με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, όπου μίλησαν για οκτώ ώρες!
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες της «ΕτΔ», το κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα μεταγραφικά, ενώ αυτό που έδειξε να προβληματίζει και τους δύο είναι ότι αργούν οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι «βυσσινί» διεκδικούν παίκτες εγνωσμένης αξίας (και μάλιστα ποδοσφαιριστές που δεν είναι ελεύθεροι...). Η κατάληξη των συζητήσεων είναι να αποκτηθούν έξι παίκτες.
Ο πρώτος ανακοινώθηκε χθες και είναι ο Μαροκινός με βελγικό διαβατήριο Ναΐμ Ααράμπ, που εδώ και ένα μήνα δοκιμαζόταν από τον Ουζουνίδη.
Ο Ααράμπ υπέγραψε χθες συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και έχει ηλικία 21 χρόνων (γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1987) και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Άντερλεχτ για να μεταπηδήσει αργότερα στη Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας, όπου έπαιξε πέρυσι έξι παιχνίδια (ένα ως βασικός και πέντε ως αλλαγή).
Ο Ααράμπ είναι η πρώτη μεταγραφή από τις έξι που θα γίνουν.
Δεύτερη θα είναι κατά 99% ο «εκλεκτός» του Ντένις Σέρμπαν, Ρουμάνος, Μάριους Πάστορ, που έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχει ηλικία 24 ετών και μέχρι τώρα έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι άγνωστο ποιοι θα είναι...
Η πρώτη μεταγραφή αφορά σε ένα δεκάρι. Ήδη εδώ και μέρες είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο Φλορίν Τσέρνατ της Ντιναμό Κιέβου, αλλά η ΑΕΛ κοιτάει άλλες δύο περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Και στους τρεις έχει γίνει κρούση για απόκτηση.
Η δεύτερη μεταγραφή θα είναι ένα δεξί χαφ, όπου έχουν εντοπιστεί κάποιοι παίκτες, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι συγκεκριμένο.
Η τρίτη μεταγραφή αφορά σε έναν τερματοφύλακα. Υπάρχει ο Τόμισλαβ Βράνιτς που δοκιμάζεται με τους «βυσσινί», αλλά υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις παικτών. Η μία είναι στην Ιταλία και η άλλη στην Αργεντινή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και προσέγγιση παίκτη από την ελληνική αγορά (Έλληνας ή και ξένος που ανήκει σε ελληνική ομάδα, π.χ. Μάλαρτζ).
Η τέταρτη μεταγραφή θα είναι... έκπληξη και θα αφορά σε παίκτη αμυντικής γραμμής με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.
Όλες αυτές οι κινήσεις θα αρχίσουν να τρέχουν από σήμερα, ενώ από αύριο οι συναντήσεις Πηλαδάκη - Ουζουνίδη θα είναι καθημερινές, μια και ο πρόεδρος θα βρεθεί στην Ιταλία, όπου γίνεται το μοντάρισμα των «βυσσινί».
ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ...
Οι συζητήσεις Πηλαδάκη - Ουζουνίδη περιστράφηκαν και γύρω από τα συμπεράσματα των φιλικών αγώνων και πάνω απ’ όλα στο ποιες μεταγραφές δείχνουν έτοιμες να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και ποιοι παίκτες.
Για τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων δεν υπήρξε καμία συζήτηση.
Άλλωστε, η ΑΕΛ που πέρυσι τερμάτισε στην έκτη θέση, δεν είχε και καλύτερα αποτελέσματα στα φιλικά του περσινού καλοκαιριού στο Καρπενήσι...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass