ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μαγνήτης για τον… κόσμο της Αγιάς

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ «ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ» ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Η εμπειρία υπάρχει (καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το κουτάλι το ερασιτεχνικό), το πάθος ήρθε (αφού μια άνοδος πάντα ανανεώνει τις προθέσεις και το ζήλο), ο προπονητής (βλέπε Νίκος Βλαχούλης) που φέρνει σιγουριά δουλεύει, ήδη αρκετό διάστημα, άρα ο διπλός στόχος που είναι το καλό ποδόσφαιρο και να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο της Αγιάς είναι εφικτός. Όλα στην ομάδα του Δωτιέα (που ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν από λίγες ημέρες) δείχνουν και είναι ιδανικά. Οι περισσότεροι παίκτες της νεοφώτιστης ομάδας παρέμειναν και οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν χαρακτηρίζονται δυνατές, η διοίκηση δείχνει κοντά στην ομάδα και έτσι εύλογα όλοι ευελπιστούν πως η μπάλα που θα παιχτεί στο χορτάρι του γηπέδου (που χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως… χαλί) της Αγιάς θα μαγνητίζει τον κόσμο στις κερκίδες. Η «Ε» σας μεταφέρει τις απόψεις των ανθρώπων της Αγιάς για τη χρονιά που ξεκίνησε
ΝΤΑΝΤΑΛΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
Νέος άνθρωπος γεμάτος ιδέες και όρεξη για δημιουργία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο πρόεδρος του Δωτιέα κ. Μαργαρίτης Ντανταλής. Πάντα παρών στο γήπεδο, δήλωσε στην «Ε»: «Στόχος όλων μας εδώ που αγωνιζόμαστε από οποιοδήποτε πόστο γι’ αυτήν την ομάδα είναι να καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσει τον κόσμο και να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς θα ήμαστε συνεχώς δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο στόχος να γίνει πραγματικότητα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, ζητάμε την παρουσία του στο γήπεδο, κάτι που πέρυσι δυστυχώς δε συνέβη, και ευελπιστούμε ο Δήμος Αγιάς να είναι κι αυτός συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρόκειται για προσπάθεια που αντανακλά σε όλους τους Αγιώτες. Η ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενισχύθηκε σημαντικά με τους Στόγιαν Στεφάνωφ, Βασίλη Μεσημέρη, Νίκο Ντακούλα, Στέφανο Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Γεωργοβίτσα και Γιώργο Ζιούρκα. Υπολείπονται μία ή δύο μεταγραφές ακόμη και ελπίζουμε η ομάδα να δεθεί σωστά υπό την καθοδήγηση του Νίκου Βλαχούλη και να είναι καθ’ όλα έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος».
ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ: «ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΩΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…»
Γνώστης της πραγματικότητας ο τεχνικός της Αγιάς Νίκος Βλαχούλης προσπαθεί στην Αγιά να στήσει ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο με μοναδικό σκοπό «… να ευχαριστηθούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ποδόσφαιρο» λέει στην «Ε» και συνεχίζει «είναι βασικό στοιχείο σε ό,τι κάνεις να το κάνεις με μεράκι και αγάπη και αυτό ακριβώς γίνεται εδώ στην Αγιά. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση δίνουν τον εαυτό τους και εκτιμώ πως το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Οι μεταγραφές έγιναν με μέτρο και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας. Δεν έγιναν σπατάλες. Πήραμε τα παιδιά που ακριβώς θέλαμε να πάρουμε. Σαν στόχο μας θα έχουμε μια άνετη παραμονή αλλά όπως είπα και πριν πρώτα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να λένε όπου και αν αγωνιζόμαστε πως όντως τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Αυτό ζητάω εγώ από τους παίκτες μου από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις μας»
Συνεχίζοντας μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα και την κίνηση των υπόλοιπων ομάδων λέγοντας τα παρακάτω: « Είναι γεγονός πως οι ομάδες πήραν δυνατά ονόματα αλλά είναι αλήθεια πως τα λεφτά που «έπεσαν» σε κάποιες περιπτώσεις ήταν υπερβολικά. Πάντως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνστικό των τελευταίων ετών και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες το καλύτερο δυνατό και στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Καθημερινά στο γήπεδο της Αγιάς δίνουν το «παρών» πολλοί παίκτες κάνοντας τον προπονητή τους να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση. Μιλώντας μερικοί από αυτούς στην «Ε» είπαν τα παρακάτω
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να εκπληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους στόχους τους και εννοείται και η δικιά μου. Στόχος του Δωτιέα για τη χρονιά που έρχεται δεν είναι άλλος από το καλό ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την άνετη παραμονή. Θέλουμε να μην πετάμε στα σύννεφα γιατί το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Το σημαντικό για εμάς είναι πως ήρθαν παιδιά με πολύ καλό χαρακτήρα κάτι που φάνηκε από την πρώτη ημέρα».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ
«Σαν στόχο μας θα έχουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο φυσικά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Έτσι πιστεύω πως θα έρθει και η άνετη παραμονή κάτι που σημαίνει ότι η πορεία μας θα μεταφραστεί ως καλή. Όσον αφορά τώρα γενικά στο πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι πολύ δυνατό και θα έχει ποιότητα αφού τόσο οι παίκτες που θα παίξουν όσο και τα γήπεδα που διαθέτουν οι ομάδες είναι κάτι παραπάνω από καλές».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ
«Αν θέλουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε τον στόχο της νέας μου ομάδας θα πρέπει να πούμε πως θα είναι μια καλή πορεία παίζοντας πάνω από όλα καλό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα αναμένεται από τα πιο ισχυρά των τελευταίων ετών αφού η ενίσχυση των ομάδων είναι μεγάλη. Εγώ όμως προσωπικά δεν συμφωνώ με τα ποσά που ακούγονται μιας και ο χώρος είναι ερασιτεχνικός και πρέπει να υπάρχει μια συγκράτηση. Πάντως 4 με 5 ομάδες θα είναι αυτές που θα «παλέψουν» για την πρωτιά. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που θα παίξουν σε αυτό το πρωτάθλημα να αποφύγουν όσο πιο πολύ γίνεται τους τραυματισμούς. Επίσης να ευχηθώ και στην πρώην μου ομάδα τον Αμπελωνιακό να εκπληρώσει τους στόχους της».
ΜΑΤΗΣ: «Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ»
Ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Αγιάς και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Γεώργιος Μάτης δήλωσε με τη σειρά του στην «Ε»: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα της πόλης μας, υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να ’χουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Οι εργασίες στο γήπεδο βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ο χλοοτάπητας και το σύστημα άρδευσης έχουν αλλαχτεί και η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για σωστές γηπεδικές εγκαταστάσεις γίνεται πράξη, αφού μέρα τη μέρα οι αθλητικές υποδομές βελτιώνονται αισθητά».       
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πριν από λίγες ημέρες παράλληλα με την πρώτη προπόνηση έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός, το οποίο τέλεσε ο ιερέας π. Δημήτριος Σοφολόγης. Ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε παίκτες, προπονητή και διοικητικούς παράγοντες και ευχήθηκε σε όλους πολλές επιτυχίες, ενώ του αγιασμού ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Νικολάου Βλαχούλη.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Μέχρι στιγμής η αγιώτικη ομάδα έχει αποκτήσει έξι παίκτες που είναι οι: Ντακούλας (Λαρισαϊκός), Μεσημέρης (Αμπελωνιακός), Γιωργοβίτσας (Δόξα Νέου Σκοπού Σερρών), Στεφάνοφ (Εορδαϊκός), Παπακωνσταντίνου (Απόλλων Λάρ.) και Ζιούρκας ενώ θα προσπαθήσει να πάρει έναν μέσο αλλά και έναν επιθετικό. Από τον Δωτιέα παρελθόν αποτελούν δύο παίκτες. Ο Κύρκος πήγε στο Βουκεφάλα και ο Συράκης έμεινε ελεύθερος.
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Αν θέλουμε να βρούμε κάτι ξεχωριστό στην ομάδα του Δωτιέα από τα προηγούμενα χρόνια δεν πρέπει να κοιτάμε στην ανδρική ομάδα ολοκληρωτικά αλλά λίγο χαμηλότερα, στα τμήματα υποδομής. Τα συγκεκριμένα τμήματα μπορεί να υπήρχαν αλλά δεν λειτουργούσαν και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Εδώ και μερικούς μήνες όμως η διοίκηση έδειξε ευαισθησία στον τομέα και τα αποτελέσμάτα ήταν αισθητά. Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής και παράλληλα παίκτης της ομάδας, Βαγγέλης Ρακιτζόγλου δουλεύει με μεγάλο πάθος πάνω στους νεαρούς παίκτες και το γεγονός πως πέντε αθλητές του παιδικού φέτος πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη ομάδα το αποδεικνύει περίτρανα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass