ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό τεστ για την ΑΕΛ

* ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ ΤΙΜ ΕΡΦΕΝ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2008 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Η ΑΕΛ μπορεί μετά από δύο χρόνια να απέχει από ευρωπαϊκές διοργανώσεις (πέρυσι έπαιξε στο ΟΥΕΦΑ και πρόπερσι στο Ιντερτότο), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει και φέτος ευρωπαϊκή γεύση... Άλλωστε, το γεγονός ότι το μοντάρισμα της ομάδας γίνεται στην Ιταλία, μαρτυράει την ευρωπαϊκή προοπτική που έχουν μόνιμα οι άνθρωποί της. Το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό φιλικό της ΑΕΛ θα γίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο αθλητικό κέντρο «Τσέζαρε Μαλοζίνι» της Ρίβα Ντελ Γκάρνια με αντίπαλο την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, που παίζει στην Α’ Εθνική.
Η Γκαζιάντεπ σπορ, που έχει έδρα την Γκαζιάντεπ (την πόλη του μπακλαβά), ήρθε πέρυσι 9η στο τουρκικό πρωτάθλημα (ισοβάθμησε με την Αγκαρακατσού, που έπαιξε προχθές φιλικό η ΑΕΚ) με 43 βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, όπου ξεχωρίζουν τέσσερις ομάδες και οι υπόλοιπες δίνουν τη δική τους μάχη.
Η Γκαζιάντεσπορ, που έχει για προπονητή τον Ερντογάν Αρίκα, στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει στην Ιταλία, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχει εντυπωσιάσει, αφού κέρδισε την Λάτσιο και έφερε ισοπαλία με την Ουτινέζε.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης για το σημερινό παιχνίδι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πλην, βέβαια, των Αλεξάνδρου, Βεργώνη, Μπαλή, που έμειναν στη Λάρισα) και έναν ακόμα που προστέθηκε χθες, το Γερμανό δεξιό χαφ Τιμ Έρφεν, που αγωνιζόταν στη γερμανική Ροντ Βάις Έσεν, που δοκιμάζεται από τον Εβρίτη προπονητή.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν δύο προπονήσεις, όπου περιλάμβαναν τακτική, πρέσινγκ και κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα το πρωί δεν θα γίνει προπόνηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει η ΑΕΛ, ώστε οι παίκτες να μην παίξουν επιβαρημένοι στο φιλικό με την Γκαζιάντεπσπορ.
ΠΑΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Για πρώτη φορά φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν θα γίνει παρουσία του προέδρου, καθώς σήμερα στις 7 το πρωί ο πρωτοκάθεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης θα αναχωρήσει για την Ιταλία και αμέσως θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται η ΑΕΛ.
Ο κ. Πηλαδάκης θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή, όπου θα δει και το φιλικό με την Παλέρμο, αλλά παράλληλα μαζί με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κωνστάντο θα έχουν συζητήσεις και για τα μεταγραφικά θέματα.
Ως γνωστόν, αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει αρκετά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, καθώς θα κάνει ακόμα πέντε μεταγραφές. Αυτό σημαίνει ότι το έμψυχο δυναμικό της λαρισινής ομάδας τη φετινή σεζόν θα φθάσει τους είκοσι έξι με είκοσι επτά παίκτες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass