Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Μέχρι Πέμπτη περιμένει

* ΝΕΜΕΘ Ή ΚΑΣΤΛ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Ίσταν Νέμεθ ή Τέρελ Κάστλ... Αυτό είναι το ερώτημα των ανθρώπων τής Ολύμπια, καθώς ένας από τους δύο θα φοράει τη φανέλα τού πλέι μέικερ στη λαρισινή ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το ποιος θα είναι αυτός εξαρτάται από το ποιος θα απαντήσει γρηγορότερα στην πρόταση του λαρισινού συλλόγου. Αυτή τη στιγμή θεωρητικά το προβάδισμα δείχνει να έχει ο Ούγγρος Ίσταν Νέμεθ, που έχει μεγάλη εμπειρία και θυμίζει αρκετά τον Κρίστιτς, που είχαν πριν δύο χρόνια οι «πορτοκαλί».
Αν, όμως, ο Καστλ απαντήσει γρηγορότερα (τον περιμένουν στην Ολύμπια είκοσι μέρες και η υπομονή των ανθρώπων της δείχνει να εξαντλείται), τότε θα φορέσει αυτός τη φανέλα τού βασικού πλέι μέικερ.
Στα θετικά τού Καστλ είναι ότι ο Αμερικανός με το διαβατήριο Βοσνίας έχει σημαντική εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, μια και έπαιζε στον Άρη, γνωρίζοντας αρκετούς αντιπάλους του, αλλά και τις ιδιομορφίες τού ελληνικού πρωταθλήματος.
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ
Εκτός από τον Νέμεθ ή τον Καστλ, η Ολύμπια θα αποκτήσει δύο ακόμη παίκτες. Έναν στη θέση «3» και έναν που να παίζει «3» και «4».
Για τη θέση «3», το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί Αμερικανός παίκτης που ήδη έχει εντοπισθεί και θεωρείται πολύ καλή λύση.
Για την κάλυψη της άλλης θέσης, αυτό θα γίνει αρκετά αργότερα και μάλλον ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν δείχνει να βιάζεται, μετά την απόκτηση του Γερμανού διεθνή Σούλτσε.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass