«ΝΑΥΑΓΕΙ» Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ

Κερδίζει έδαφος ο Γκαγκαλούδης

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2008 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Η απόκτηση ενός ακόμα πλέι μέικερ «καίει» την ΑΕΛ Γ.Σ. και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός θα είναι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.
Ο παίκτης επικοινώνησε με τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή και του είπε ότι θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στη λαρισινή ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αλεξανδρής πιστεύει ότι ο Γκαγκαλούδης θα βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά αλλά θα μεταδώσει και το πάθος του στα αρκετά νέα παιδιά που στελεχώνουν τη φετινή ομάδα.
Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στην ΑΕΛ Γ.Σ. δείχνει να «ναυαγεί» μια και η ομάδα του (Μαντουλίδης) διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή με το Μαρούσι (κυρίως), τον Ολυμπιακό και τον Αρη.
Ο παίκτης μέσω του μάνατζέρ του μπορεί αρχικά να είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ ΓΣ αλλά οι πολύ καλές του εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων (η εθνική πήρε το χρυσό μετάλλιο) τον έκαναν περιζήτητο και η ομάδα του (Μαντουλίδης) δεν έχασε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί την πώλησή του (στην ΑΕΛ Γ.Σ. θα έπαιζε δανεικός).
ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
Η ΑΕΛ Γ.Σ. συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Γάκου Σκορδίλη που όμως ο Αρης στον οποίο ανήκει ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει δανεικό ή θα τον κρατήσει και τη νέα χρονιά.
Πάντως μέχρι το Σάββατο όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ Γ.Σ. θα έχουν ολοκληρωθεί και η λαρισινή ομάδα θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου την προετοιμασία με πλήρη έμψυχο δυναμικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass