ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 1-0

Φιλική ήττα για τον Πυργετό

* ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ 72’ Ο ΛΥΤΡΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ 81’ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη φιλική αναμέτρηση της φετινής περιόδου για την ομάδα του Πυργετού. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη υποδέχθηκε χθες το απόγευμα την ομάδα νέων της ΑΕΛ η οποία επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Λύτρα στο 72’. Για τους γηπεδούχους είναι αναμφισβήτητα πολύ νωρίς για οποιεσδήποτε εκτιμήσεις άλλωστε δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ενώ σε ό,τι αφορά στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ η εν γένει εικόνα της ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με το κυριακάτικο παιχνίδι στη Φιλιππούπολη.
Ο Πυργετός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ η ΑΕΛ φάνηκε κατά διαστήματα και ιδιαίτερα στην επανάληψη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πιέζουν τον αντίπαλό τους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ το οποίο ωστόσο δεν επιτεύχθη. Στα επί μέρους στοιχεία μπορούμε να επισημάνουμε ότι ο Πυργετός έδειξε καλύτερα στοιχεία στην άμυνα ενώ στην επίθεση παρουσίασε αδυναμίες κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.
Σε ό,τι αφορά στους Νέους της ΑΕΛ, επιθετικά έδειξαν ότι χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα αφού έδειξαν να υστερούν κάπως στην ανάπτυξη και προώθηση του παιχνιδιού.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 19’ με τον Κατσαρό που επιχείρησε δυνατό βολέ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πρίφτη.
Στο 28’ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Γεωργούλα ο Ψρόμποας στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Δάσσιου πέρασε λίγο άουτ.
Ένα δυνατό φάουλ του Κώτσιου στο 38’ δεν είχε ευτυχή κατάληξη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο φάουλ στο 44’ ανάγκασε τον Πρίφτη (με τη βοήθεια της αριστερής κάθετης δοκού) να διώξει σε κόρνερ. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (45’) ο Πυργετός είχε μία ακόμα καλή στιγμή όταν μετά το κόρνερ του Ψαρόμπα, ο Ραχωβίτης με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πρίφτη.
Στην επανάληψη η ομάδα Νέων της ΑΕΛ άρχισε να γίνεται απειλητική ενώ ο Πυργετός δεν ήταν το ίδιο ενεργητικός στην επίθεση και οι προσπάθειες που είχαν ως κινητήριο άξονα κατά κανόνα το νεοεισελθέντα Παλάση δεν καρποφόρησαν.
Στο 50’ η ΑΕΛ δημιούργησε την πρώτη καλή φάση όταν ο Λύτρας από πλεονεκτική θέση με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ό,τι όμως ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πετύχει στην προηγούμενη φάση το πέτυχε στο 72’ πετυχαίνοντας το 1-0. Μετά από πάσα του Βούζα ο Λύτρας απέφυγε την επιτήρηση του αντιπάλου του και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κακαρδάκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 81’ με τον Σπυρόπουλο το δυνατό σουτ του οποίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Κεραμύδας που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Προβίδα και Σουλιώτη.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Γκικούδης (46’ Κακαρδάκης), Βλασιάδης (46’ Παλαμίδας), Μαντζαφούλης, Κώτσιος (59’ Ταυλαρίδης), Ραχωβίτης (76’ Β. Στούμπος), Βας. Στούμπος (63’ Χρ. Πότσης), Ψαρόμπας (55’ Βελατάνης), Κατσαρός (74’ Καλτσάς), Τσουρέλης (53’ Ζαφειρίου), Δάσσιος (46’ Παλάσκας), Γεωργούλας (70’ Ι. Πότσης).
ΑΕΛ ΝΕΩΝ: Πρίφτης, Καραγιάννης (54’ Σπυρόπουλος), Ζάγγος (46’ Λούγκος), Καρανίκας (54’ Τηλιόπουλος), Μπουρουζίκας (46’ Κοκόμπελης), Μεζίνι (60’ Ρόκα), Μπαλής (72’ Κανάκης), Κιος (46’ Λύτρας), Ελευθεριάδης (72’ Κύρος), Μπάρδας (54’ Βώνης), Σιατραβάνης (60’ Βούζας).
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass