Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥΝ

Στο «μικροσκόπιο» ο Λούκας Ντόσεκ

* ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΛΕΡΜΟ (21.30)

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2008 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Ένα ακόμα νέο πρόσωπο έδωσε χθες το απόγευμα το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Τσέχο διεθνή (τέσσερις συμμετοχές) Λούκας Ντόσεκ ο οποίος ενδιαφέρει άμεσα τους «βυσσινί» και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μάλιστα ο Λούκας Ντόσεκ θα χρησιμοποιηθεί και στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Παλέρμο. Έτσι αν αφήσει θετικές εντυπώσεις αναμένεται να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του. Ο Λούκας Ντόσεκ είναι δεξιός αμυντικός και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στην Ελβετική Τουν, ενώ πιο πριν στην Σλάβια Πράγας. Παίζει δηλαδή στη θέση του Κριστιάν Βέμπερ χωρίς αυτό να σημαίνει όπως επισημάνθηκε από κύκλους της ΠΑΕ ότι τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Γερμανού οπισθοφύλακα.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Με δύο προπονήσεις συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους στη Ρίβα Ντελ Γκάρντα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν πέραν του ημιχρόνου κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα στους χώρους του ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους να ακολουθούν ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο. Το απόγευμα, όλοι μαζί, προπονήθηκαν κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.        
Από τη λαρισινή αποστολή αξίζει να σημειωθεί ότι αποχώρησε χθες ο Γερμανός χαφ, Τιμ Έφνερ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΛΕΡΜΟ
Σήμερα εν τω μεταξύ η ΑΕΛ θα δώσει τον δεύτερο φιλικό της αγώνα επί ιταλικού εδάφους. Συγκεκριμένα, στις 8.30 μ.μ. τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας), η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίζει στο Τρέντο το συγκρότημα της Παλέρμο, των Μίκολι, Λιβεράνι, Τεντέσκο, Μπόσκο Γιάνκοβιτς, Ιγκόρ Μπούνταν, Μαρκ Μπρεσιάνο, Φάμπιο Σιμπλίτσιο και άλλων αστέρων, Ιταλών και μη, του Καμπιονάτο. Η Παλέρμο βρίσκεται συνεχόμενα στη Serie A από το καλοκαίρι του 2004 και μόνο πέρυσι τερμάτισε κάτω από την 6η θέση, χάνοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.