ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΕΛ Γ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

«Χάλασε» του Γκαγκαλούδη

* ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2008 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Με έναν περίεργο τρόπο χάλασε η μεταγραφή του Γιάννη Γκαγκαλούδη στην ΑΕΛ Γ.Σ. Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες έως και προχθές το βράδυ ήθελαν τη λαρισινή ομάδα να ενδιαφέρεται για τον παίκτη με τον οποίο μάλιστα έγινε και συζήτηση για τη μετακίνησή του. Όμως το βράδυ της Τρίτης ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής ενημέρωσε το μάνατζέρ του παίκτη πως δεν χωράει στο ρόστερ της ομάδας και αυτός με τη σειρά του τον ίδιο τον παίκτη. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης από την πλευρά του μιλώντας χθες βράδυ στην «Ε» φανερά ενοχλημένος εξέφρασε την απορία του για τις εξελίξεις αφού ανέφερε πως «η ίδια η ΑΕΛ Γ.Σ. ήταν αυτή που με πλησίασε και η ίδια ήταν αυτήν που μου ανακοίνωσε πως δεν με θέλει. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει γιατί κοντεύω να τρελαθώ». Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα κλείσει με ομάδα του βορρά καθώς ψάχνει τη μετακίνηση στη συγκεκριμένη πόλη για ένα σοβαρό επίσης λόγο.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ
Η ευτυχία της Εθνικής Εφήβων να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από λίγες ημέρες αποδείχτηκε... δυστυχία για την ΑΕΛ Γ.Σ., αφού έχασε Σλούκα και Παππά. Και οι δύο παίκτες ήταν «κλεισμένοι» προφορικά αφού και οι δύο ήθελαν να μεταγραφούν στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Όμως η επιτυχία τους αυτή τους μετέτρεψε σε περιζήτητα πρόσωπα και δυσκόλεψαν οι περιπτώσεις τους αφάνταστα. Πάντως χθες βράδυ υπήρξε συνάντηση της πλευράς του Σλούκα με τον Ολυμπιακό αν δεν τα έβρισκαν τότε θα έμπαιναν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ και Άρης ενώ οι πιθανότητες (λόγω οικονομικών περισσότερο γιατί ο παίκτης θέλει) της ΑΕΛ Γ.Σ. είναι πλέον λιγοστές.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΙΛΗ
Υπομονετικοί παρουσιάζονται στο θέμα του δανεισμού του Σκορδίλη απο τον Άρη οι άνθρωποι της ΑΕΛ Γ.Σ. Έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν ακόμη μερικές ημέρες για το αν θα δοθεί ο παίκτης και καθόλου άγχος. Έχουν ήδη αποφασίσει πως αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη τόσο με τον Σλούκα όσο και με τον Σκορδίλη τότε δεν θα γίνουν περαιτέρω κινήσεις για άλλους παίκτες και θα μείνουν με αυτούς που έχουν αποκτηθεί έως τώρα. Άλλωστε σε δέκα περίπου ημέρες θα αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass