Η ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Λίγο ψηλότερα…

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2008 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Μια θέση στην πρώτη εξάδα είναι σίγουρα τιμητική αλλά λίγο ψηλότερα είναι ακόμα καλύτερα. Κάπως έτσι φαίνεται σκέφτονται στην περιοχή του Πλατυκάμπου για το ποδοσφαιρικό τους καμάρι που δεν είναι άλλο από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Η ομάδα ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία για τη νέα χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και από την αρχή τέθηκε από διοίκηση και τεχνική ηγεσία ένας όρος προς τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους, το καλό ποδόσφαιρο και μόνο αυτό. Μέσα από αυτό θα επιδιώξουν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους φέρουν ακόμα πιο ψηλά στον αντίστοιχο πίνακα από την περσινή χρονιά που χαρακτηρίζεται πετυχημένη. Αλλαγές υπήρξαν πολλές ειδικά στο τομέα των παικτών ενώ υπήρξε και μια ανακατάταξη στο προπονητικό. Για όλα αυτά και πολλά περισσότερα μίλησαν στην «Ε» οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές αλλά και εκπρόσωπο της διοίκησης.
ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ: «ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ»
Νέος άνθρωπος γεμάτος όρεξη και σχέδια για το μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Μάριος Πετσούλας είναι πτυχιούχος γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Πέρυσι ήταν βοηθός του Σωτήρη Σουλούκου και φέτος του δίνεται η δυνατότητα να βάλει την προσωπική του πινελιά στον… καμβά της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου αφού ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή. Για τη χρονιά που αρχίζει αλλά και τους στόχους μας λέει: «Η ομάδα ανανεώθηκε κατά το ήμισυ αλλά κράτησε και τον κορμό που έπρεπε να κρατήσει. Πήραμε ως επί τω πλείστον νέους παίκτες με όρεξη για διάκριση και πιστεύουμε πως αυτό το νεανικό σύνολο με σωστή και οργανωμένη δουλειά από την αρχή θα φέρει καλά αποτελέσματα. Στόχος είναι πάντα να πάμε ένα σκαλί πιο πάνω από πέρυσι. Θέλουμε να βελτιωθούμε και ό,τι καλύτερο να έρθει ως το τέλος της χρονιάς. Προσωπικά θέλω να ευχαριστηθώ τη σεζόν και παράλληλα να την ευχαριστηθούν και τα ίδια τα παιδιά και στο τέλος της χρονιάς να υπάρχει γενική ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό αφορά και τη σδιοίκηση και στο τεχνικό τιμ αλλά και στους ποδοσφαιριστές».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ: «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΗΧΗΡΕΣ»
Ένας από τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι και ο Σωτήρης Σουλούκος. Ο έμπειρος προπονητής πλέον σαν τεχνικός σύμβουλος δηλώνει: «Ο Πλατύκαμπος χωρίς να μπει στη διαδικασία των… «ηχομεταγραφών», απλά και όμορφα πήρε κάποια παιδιά τα οποία πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούν για το ρόλο που τα έχουμε επιλέξει. Θέλουμε μέσα από αυτό να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι»
Σχολιάζοντας τώρα γενικότερα την κίνηση του πρωταθλήματος είπε: «Προσωπική μου άποψη είναι πως το δυνατό πρωτάθλημα δεν το φτιάχνουν τα ονόματα των μεταγραφών αλλά η ποιότητα. Την ποιότητα θα πρέπει να την αγγίξουμε όλοι και θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να προσπαθήσουν για αυτό. Πρέπει να μπουν σιγά – σιγά στο χώρο. Αυτά που διαβάζουμε καθημερινά και ακούμε εμένα με λυπούν γιατί το πρωτάθλημα χάνει το στοιχείο το ρομαντικό του ερασιτεχνισμού. Έχουμε γίνει πλέον χειρότεροι από τη Σούπερ Λίγκα».
ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΟΣ: «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
Παρών στο γήπεδο και πολλά μέλη της διοίκησης παρακολουθούν τις προπονήσεις της ομάδας και ένας από αυτούς και πιο συγκεκριμένα το γενικός γραμματέας ο Κώστας Πράτος ανέφερε στην «Ε» τα εξής: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δίνουμε βαρύτητα στα νεαρά παιδιά, έχουμε πάρει αρκετούς αθλητές μικρούς σε ηλικία και μην ξεχνάμε πως συνεργαζόμαστε και με την ακαδημία του Προμηθέα. Κρατήσαμε όμως και ένα σύνολο παικτών που έχουν εμπειρία στην κατηγορία και θεωρώ πως θα βγεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Στόχος της ομάδας πιστεύω πως είναι κάτι καλύτερο από πέρυσι. Όσο πιο ψηλά είναι πάντα πιο καλά για το σύλλογο αλλά πρώτα από όλα θέλουμε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος της περιοχής. Η διοίκηση της ομάδας για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και τους προπονητές».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Νέοι και παλιοί υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Έτσι σίγουρα έχουν κάτι να πουν για την προσπάθειά τους αυτή αφού θα είναι οι πρωταγωνιστές
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ
«Θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία, καλύτερη από την περσινή. Αυτός πιστεύω πως είναι ο στόχος και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά εδώ. Έφυγαν αρκετά παιδιά από την ομάδα αλλά βλέπουμε πως ήρθαν καινούριοι παίκτες με πολύ καλά στοιχεία και όρεξη για δουλειά. Η πειθαρχία είναι ένα βασικό στοιχείο για να πούμε πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ
«Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουν μια καλή χρονιά και σε όλα τα παιδιά να αποφύγουν τους τραυματισμούς που είναι πολύ βασικό. Εγώ νομίζω πως η οργάνωση που βρήκα στην ομάδα είναι πολύ καλή και θα πάει καλύτερα η ομάδα από πέρυσι. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό είναι σίγουρο».
ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥΛΗΣ
«Πιστεύω πως η ομάδα μας έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα από πέρυσι. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό από πέρυσι γιατί οι ομάδες ενισχύθηκαν ιδιαίτερα γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και σοβαρότητα σε ό,τι κάνουμε».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
«Φέτος στην ομάδα άλλαξαν πολλά. Ήρθαν καινούριο παίκτες με όρεξη και μεγάλη διάθεση για δημιουργία. Στόχος μας είναι το να φτάσουμε μια θέση παραπάνω από πέρυσι. Δεν θα είναι εύκολο βέβαια αυτό αλλά το γνωρίζουμε όλοι. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σχεδόν σε όλες τις θέσεις απέκτησε παίκτες η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Συγκεκριμένα, απέκτησε τους: Κρομμύδα (Τερψιθέα), Νεμπεγλέρα (Συκούριο), Σκορδίλη, Γκαντάκα (Ανθούπολη), Φιλιππούπλη και Χαρούλη (Μελισσοχώρι). Ενώ το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας και δύο αμυντικοί. Από την ομάδα έφυγαν οι: Κατσούλης (Μακρυχώρι), Περδικούλης, Κολέσι (Δήμητρα Αγιάς), Μπεκίρι (Μοσχοχώρι), Νούλας (ελεύθερος), Μπέλιος (Αμπελόκηποι), Σαγώνας, (ελεύθερος) Σουτόγλου (Καππαδοκικός Καρδίτσας),
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Μια σειρά από φιλικά ετοιμάζεται να δώσει η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Στις 14 Αυγούστου θα παίξει με τη Βερδικούσια, στις 19 με την Αγιά και στις 21 με την Αναγέννηση Φαρσάλων. Δύο ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί στο Μελισσοχώρι με την τοπική ομάδα ενώ στις 24 μπορεί να παίξει με τον Καππαδοκικό εκτός έδρας. Αν δεν γίνει με το σύλλογο της Καρδίτσας ο αγώνας τότε θα παίξει με την Φαλάνη. Τέλος στις 26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Σμόλικα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass