ΕΦΘΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

«Χάλασε» του Καμερούνιου Ντουάλα

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2008 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Στροφή 180 μοιρών είχαμε στο θέμα της μεταγραφής του Καμερούνιου Ρούντολφ Ντουάλα στην Α.Ε.Λ. μια και ο ποδοσφαιριστής έδειξε χθες ότι πιθανότατα να χρησιμοποίησε την Λαρισινή ομάδα για να πάει σε άλλη ή ότι δεν είχε πάρει κάποιες καλές πληροφορίες (και τις δύο εκδοχές διέψευσε ο Πορτογάλος μάνατζέρ του Οντίρ Ντιάζ). Η ουσία είναι ότι χθες ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη (τον υποδέχτηκε το στέλεχος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Σωτήρης Μάρκου που αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή του προέδρου κ. Κωστή Πηλαδάκη) και σήμερα επρόκειτο να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κωνστάντο για να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Χθες το βράδυ όμως άρχισε να μην καλοβλέπει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «βυσσινί» (άγνωστο γιατί...) δημιουργώντας έκπληξη σε όλους. Με άλλον Ντουάλα μίλησαν στο τηλέφωνο και άλλον αντίκρισαν στην Ελλάδα...
Το «ναυάγιο» της μεταγραφής με τον Ντουάλα δεν επηρέασε καθόλου τους υπεύθυνους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. που πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει μεταγραφικό στόχο μεγαλύτερης αξίας με τη διαφορά ότι δεν είναι ο συγκεκριμένος παίκτης ελεύθερος από την ομάδα του. Για τα υπόλοιπα δύο μεταγραφικά θέματα υπάρχει στασιμότητα μια και ο Βέμπερ δεν αποκλείεται να παραμείνει κάτι που σημαίνει ότι θα «ναυαγήσει» η περίπτωση της μεταγραφής του Τάσου Κυριάκου. Επίσης η ανακοίνωση του Ρουμάνου Μάριους Παστόρ είναι θέμα χρόνου...
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, που έχουν κάνει την αγορά του εισιτηρίου ως και 6 Αυγούστου, μπορούν από αύριο 20 του μήνα (και κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων), να παραλαμβάνουν την κάρτα τους από το επίσημο κατάστημα της ομάδας (Μανωλάκη 1, τηλ. 2410-536690). Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, θα πρέπει κατά την παραλαβή των καρτών να τηρηθούν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
Οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδείξουν το αντίστοιχο αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, πλην του αποδεικτικού και της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου, θα πρέπει ο παραλαβών να φέρει μαζί του και σχετική εξουσιοδότηση.
Στις περιπτώσεις οικογενειακών ή ομαδικών εισιτηρίων, η παραλαβή μπορεί να γίνει κι από έναν εκ των κατόχων, αρκεί να φέρει μαζί του την ομαδική απόδειξη αγοράς, καθώς και τη δική του αστυνομική ταυτότητα.
Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται σε μια πρωτότυπη συσκευασία (φωτογραφία) που θα περιλαμβάνει ειδικό έντυπο με τα προνόμια των κατόχων διαρκείας και τις επιχειρήσεις στις οποίες παρέχεται έκπτωση, καθώς και – για πρώτη χρονιά – το «Year Book» της περασμένης σεζόν, σε έναν πολυτελή τόμο 100 σελίδων, με ανέκδοτα χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της περιόδου 2007-08.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας από τις 6 Αυγούστου και μετά, θα ενημερωθούν για την παραλαβή της κάρτας τους με νεότερη ανακοίνωση. Ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Καβάλα, μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με την απόδειξη αγοράς. Αντίθετα, οι άμεσα δικαιούχοι που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω φιλικό αγώνα, παρακαλούνται να σπεύσουν για την παραλαβή της κάρτας, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα δημιουργίας κωλύματος κατά την είσοδό τους στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Κυριακή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Για μια ακόμη φορά, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν κάνει δέσμευση θέσης κι έχει εγκριθεί η αίτησή τους για έκδοση Α.Ε.Λ. VISA, να σπεύσουν στα γραφεία της Π.Α.Ε. (Ερ. Σταυρού 1-3, τηλ 2410 535508 – 535 510) για την έγκαιρη μετατροπή της δέσμευσης σε αγορά εισιτηρίου.
ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων της νέας αγωνιστικής περιόδου στους μη κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ανακοινώθηκαν από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. τα παρακάτω:
«Με συνέπεια στις σχετικές εξαγγελίες της και με απόλυτο σεβασμό στις δεσμεύσεις της απέναντι στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει την τιμολογιακή της πολιτική αναφορικά με τα απλά εισιτήρια αγώνων πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα, θα ισχύσουν δύο κατηγορίες τιμών ανά θύρα, μια για τις αναμετρήσεις με αντιπάλους τις Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ και μια για όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Από τον διαχωρισμό αυτό, εξαιρούνται τα εισιτήρια των θυρών 6-7, η τιμή των οποίων θα παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αναλυτικά οι τιμές (σε παρένθεση αναφέρεται η τιμή που θα ισχύει για την προαναφερόμενη συγκεκριμένη «πεντάδα» αγώνων) ανά θύρα:
- ΘΥΡΑ 3: 65 ευρώ (75 ευρώ)
- ΘΥΡΕΣ 2 και 4: 35 ευρώ (40 ευρώ)
- ΘΥΡΑ 10 Α και Β: 25 ευρώ (30 ευρώ)
- ΘΥΡΕΣ 6 και 7: 18 ευρώ
Ανάλογη λογική αξιολόγησης και διαμόρφωσης τιμών θα επικρατήσει και κατά τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στους αγώνες υψίστης σημασίας κι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα αγοράς και απλού εισιτηρίου.»
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κάνει γνωστό ότι η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Επαναλαμβάνεται ότι α) οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. (Ερ. Σταυρού 1-3), έχοντας μαζί τους απαραίτητα την αστυνομική τους ταυτότητα, β) υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής με 8 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με την έκδοση – χρήση της Α.Ε.Λ. VISA, γ) υφίστανται σημαντικές εκπτώσεις για τα μέλη της οικογένειας, καθώς και ειδικές τιμές για γυναίκες, παιδιά 6-14 ετών, μαθητές και φοιτητές και δ) ισχύουν ειδικά προνόμια για τους κατόχους διαρκείας, μεταξύ των οποίων εκπτώσεις για μια σειρά επιχειρήσεων, δωρεάν προσφορά του πολυτελούς «Year Book» της περασμένης περιόδου κ.τ.λ.
ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ
Αύριο η Α.Ε.Λ. θα δώσει στις 8 μ.μ. νέο φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή όπου ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass