ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (8 μ.μ.)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με Ηρακλή

* Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Το πιο δυνατό τεστ από τη στιγμή που επέστρεψε από την Ιταλία (στην γειτονική χώρα έγινε το «μοντάρισμα» της ομάδας) επί ελληνικού εδάφους θα δώσει σήμερα (8 μ.μ., «ζωντανό» από το Novasport 1) η ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή όπου ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα δοκιμάσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του δύο από τους βασικούς, τον Μπο Μπένζα και τον Μάτσεϊ Ζουράφσκι που είναι τραυματίες. Ο Ουζουνίδης θα δείξει ασφαλώς και σε ποια ενδεκάδα κατέληξε και πώς σκέφτεται να αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν από πλευράς τακτικής.  Εκτός του Μπενζά και του Ζουράφσκι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια ο Μαουρίτσιο Φεράρι αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στη χθεσινή προπόνηση με ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ ο παίκτης ενδέχεται σήμερα να είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα ληφθεί λίγο πριν από τον αγώνα.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Όσον αφορά στις μεταγραφές της λαρισινής ομάδας και συγκεκριμένα τα τελευταία κομμάτια μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Καμερούνιου Ρούντολφ Ντουάλα η ΑΕΛ στρέφεται σε άλλη λύση και το θέμα αυτής της μεταγραφής χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος κ. Κωστής Πηλαδάκης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη μεταγραφή παίκτη που δεν είναι ελεύθερος και θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την αγορά του. Το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θέλει η ΑΕΛ από τις αρχές Ιουλίου και μέχρι τώρα δεν κατάφερε να τον αποκτήσει αλλά ελπίζει ότι θα πείσει το σύλλογο που ανήκει να τον παραχωρήσει στους «βυσσινί».
Από κει και πέρα στασιμότητα επικρατεί στην απόκτηση του Λαρισαίου Τάσου Κυριάκου και η μεταγραφή του ίσως εξαρτηθεί οριστικά σήμερα από την απόδοση του Γερμανού Βέμπερ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή για τον οποίο γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του. Τέλος, θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή και η ένταξη στην ομάδα με υποσχετική του Ρουμάνου Μάριους Παστόρ (η ΑΕΛ θα έχει οψιόν αγοράς).
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Το πρώτο φιλικό του παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, ύστερα από την υλοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία, δίνει αύριο ο Ηρακλής. Υποδέχεται τη Λάρισα, γι΄ αυτό και ο Άνχελ Πεντράθα επέλεξε χθες να τελεστεί η προπόνηση της ομάδας στο Καυταντζόγλειο και όχι στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μίκρα. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και προτίμησή του ήταν να βρίσκονται άπαντες στη διάθεσή του. Γεγονός, όμως, που δεν είναι δυνατό, καθώς από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς Γιάντσης, Ιωαννίδης, Γιαννούλης και Κολίτσι.
 Στα γραφεία της ΠΑΕ, στο μεταξύ, έφτασε κλήση για παρουσία στις προπονήσεις της εθνικής Παίδων από τις 25 ως τις 30 Αυγούστου του Απόστολου Βέλλιου.
ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
 Στο σημερινό φιλικό οι φίλοι της ομάδας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 17Α στην είσοδο της οποία θα λειτουργεί εκδοτήριο εισιτηρίων (τιμή 10 ευρώ) για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη και Α. Θανασακούδη του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass