ΕΦΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαστε νέοι, μπορούμε...»

* Η Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2008 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Με... ισπανικό αέρα (αφού για τεσσεράμισι χρόνια έπαιζε στην Ιβηρική χερσόνησο), μπόλικο ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη για δουλειά έφτασε χθες στη Λάρισα ένα από τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μάλιστα με το που εγκαταστάθηκε στην πόλη βρέθηκε αμέσως στο κλειστό της Νεάπολης και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες. Αμέσως μετά την πρώτη του προπόνηση μίλησε στην «Ε»:
* Φωτή τι σε έκανε να επιστρέψεις στη χώρα σου για να συνεχίσεις εδώ την καριέρα σου;
- Υπήρξε μια καλή πρόταση από μια ομάδα με υποδομή και για μένα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση.
* Τι πιστεύεις πως μπορείς να καταφέρεις με την φανέλα της Α.Ε.Λ. σε αυτή τη νέα χρονιά;
- Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έτσι και εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να τα καταφέρουμε. Από εμάς εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Ο προπονητής μας είναι έμπειρος, ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και ξέρει τι θα πρέπει να βάλει τον καθένα να κάνει μέσα στο γήπεδο.
* Είστε όλοι νεαροί και η Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικιών. Θα είναι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο που θα σας διατηρήσει με ενθουσιασμό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ή υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει και μπούμεραγκ;
- Το ότι είμαστε νεαροί είναι πολύ θετικό γιατί πιστεύω πως θα παλεύουμε μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια. Το κάνουν αυτό βέβαια όλες οι ομάδες αλλά άλλο να έχεις έναν 35άρη και άλλο έναν 20άρη στην σύνθεσή σου.
* Την Α.Ε.Λ. την έβλεπες καθόλου πέρυσι;
- Ναι την έβλεπα όπως έβλεπα όλο το πρωτάθλημα της Α1 από την τηλεόραση. Ξέρω πως η πόλη αγαπάει το μπάσκετ και το ιδιαίτερο για την Α.Ε.Λ. είναι πως έχει πολλούς φίλαθλους.
Ο Λαμπρόπουλος, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο είναι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου 1983, έχει ύψος 2.06 μ. και πέρσι αγωνίζονταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Είχε χρόνο συμμετοχής σε 39 αγώνες έχοντας μ.ο. 7,6 πόντους, με ποσοστά 79% στις βολές και 57% στα δίποντα. Τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στην Απολλωνιάδα Πατρών και έπειτα μετακόμισε στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε και σε Γκραν Κανάρια, Ταραγόνα, Χοσπιταλέτ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Χθες οι παίκτες της Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου πήραν μέρος στις εργομετρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Από σήμερα το πρωί (9 με 10.30) θα υπάρχει αερόβιο πρόγραμμα στον εξωτερικό χώρο του κλειστού της Νεάπολης ενώ το απόγευμα θα υπάρξει προπόνηση στο γήπεδο. Για την άφιξη των δύο Αμερικανών Τορίν Φράνσις και Μπρους Πράις οι άνθρωποι του συλλόγου τους περιμένουν ως και τη Δευτέρα που η ομάδα θα φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Λιτόχωρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass