ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ

Η Χαλκιά δεν είναι μία τυχαία αθλήτρια...

* ΓΚΡΟΥΠ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2008 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Ο προπονητής που ανέδειξε τη Φανή Χαλκιά, τη Λαρισαία ολυμπιονίκη της Αθήνας, είναι ο Γιάννης Κουτσιώρας, που μάλιστα είναι από τους πρώτους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν, όταν πριν λίγες μέρες βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλοριονόλη (Μ3) σε έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ μία μέρα πριν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στα 400 μ. με εμπόδια.
Ο ίδιος μιλάει με τη Λαρισαία αθλήτρια τακτικά και πιστεύει ότι η Φανή Χαλκιά δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
Μιλήσαμε χθες μαζί του και μας είπε: «Η Φανή Χαλκιά είναι μια αθλήτρια τόσο καλή, που βγαίνει ανάλογη κάθε 20 χρόνια. Αυτό που μ’ εξοργίζει είναι όσοι υποστηρίζουν ότι η Χαλκιά ήρθε από το πουθενά. Μάλλον αυτοί όλοι δεν ασχολούνται ποτέ με το στίβο. Ιδιαίτερα με τις μικρές ηλικίες.
Η Φανή Χαλκιά είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων, ενώ σε ηλικία 14 1/2 χρόνων ήταν 3η στην Ευρώπη στις κορασίδες.
Επίσης, ήταν η μικρότερη Ελληνίδα αθλήτρια που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου «Αθήνα ’97», ενώ ήταν και η μικρότερη νικήτρια στα 400 μέτρα με εμπόδια στους Βαλκανικούς Αγώνες.
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η IAAE την τίμησε ως την καλύτερη νεαρή αθλήτρια παγκοσμίως σε γκαλά που έγινε στο Μόντε Κάρλο. Ας μας πούνε άλλη αθλήτρια που είχε τέτοιες επιτυχίες σε μικρή ηλικία.
Η εξέλιξή της να πάρει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ήταν φυσιολογική. Θεωρώ λοιπόν μέγα λάθος να λένε κάποιοι ότι η Χαλκιά το 2004 ήρθε από το πουθενά».
Ο ίδιος δεν δίστασε να πει ότι μιλάει με τη Χαλκιά, και τόνισε: «Μιλάμε με τη Φανή και τώρα. Αυτό που λέει είναι ότι μαζεύει στοιχεία για ν’ αποδείξει την αθωότητά της».
ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK
Στο μεταξύ, η Λαρισαία ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά μπορεί να δέχεται διαρκώς επιθέσεις πολιτειακών και θεσμικών φορέων, αλλά έχει βρει υποστηρικτές στο facebook, καθώς φίλοι της και θαυμαστές της δημιούργησαν γκρουπ με τίτλο: «Σεβασμός και συμπαράσταση στη Φανή Χαλκιά».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass