ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τελευταίο τεστ με την Καβάλα

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2008 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Του Σωτ. Κέλλα
 Λίγο παραπάνω από μια βδομάδα απομένει για να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (η ΑΕΛ στην πρεμιέρα υποδέχεται την Κυριακή 31 Αυγούστου τον Θρασύβουλο) και η λαρισινή ομάδα το τελευταίο τεστ θα το δώσει μεθαύριο στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Καβάλα που αγωνίζεται στη Β’ εθνική κατηγορία.  Η εικόνα που μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια η ΑΕΛ είναι ένα «σκωτσέζικο ντουζ» για τους φιλάθλους μια, και σε κάποια είχε εξαιρετική απόδοση (παράδειγμα με Τζένοα και Ολυμπιακό Βόλου) και σε άλλα άσχημη. Όπως διπρόσωπη ήταν και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή προχθές στη Θεσσαλονίκη που έχασε με 1-0. Στο συγκεκριμένο φιλικό είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι στην επανάληψη.  Αυτό που είναι ιδιαίτερα καλό για τους «βυσσινί» είναι ότι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ θα αγωνισθεί πλήρης μιας και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη πλην των... τελευταίων μεταγραφών.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Όμως το ερώτημα όλων των Λαρισαίων φιλάθλων είναι τι γίνεται με τις τελευταίες μεταγραφές. Η πρώτη αφορά στον αριστερό χαφ και συγκεκριμένα τον αντικαταστάτη του Τουμέρ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης. Προσεγγίσεις έγιναν πολλές (μέσα σ’ αυτές την ΑΕΛ απασχόλησε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος) αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα που να ικανοποιεί τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη.
Από κει και πέρα υπάρχει το θέμα του δεξί μπακ όπου ο Ουζουνίδης από τον Βέμπερ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αμυντική του προσφορά αλλά όχι από την επιθετική του και μέχρι τώρα πολλά είναι τα σενάρια αντικατάστασής του με ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάσου Κυριάκου που είναι ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.
Τέλος διαδικαστικό είναι το θέμα της ανακοίνωσης της απόκτησης του Ρουμάνου Μάριους Παστόρ.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χαλάρωμα και αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού φιλικού με τον Ηρακλή και προπονητικό διπλό με την ομάδα Νέων για όλους τους υπόλοιπους (πλην των Ζουράφσκι, Μπενζά) περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΛ. Το διπλό έληξε με σκορ 4-1 υπέρ της πρώτης ομάδας χάρη σε γκολ των Βλασόπουλου, Βεργώνη , Λαμπρόπουλου και αυτογκόλ του Μίλτον. Για τους Νέους – που ενισχύθηκαν με την προσθήκη των επαγγελματιών Βράνιτς, Μπαλή και τους υπό δοκιμήν Μπλέντι, Γιοβανόπουλου – σκόραρε ο Μπάρδας στο 62’.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε τους: Μπαϊμάκη, Ααράμπ, Φεράρι, Μπουκουβάλα, Κατσιαρός, Βεργώνη, Κυριακίδη, Παστόρ, Βλασόπουλο, Λαμπρόπουλο, Μπανούση.
Για την ομάδα Νέων ο Κώστας Κατσάρας παρέταξε τους: Βράνιτς, Καρατέεβ, Κιο (46 Μπάρδα), Γιοβανόπουλο (62 Μπουρουζίκα), Μπλέντι, Μεζίνι (46 Βούζα), Καπετάνι (57 Ελάντα (υπό δοκιμήν)), Μπαλή (62 Σιατραβάνη), Μίλτον (57 Τηλιόπουλο), Καραγιάννη (46 Καρανίκα), Λύτρα (57 Ελευθεριάδη).
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λαρισαίος Θωμάς Κουκλομένος με βοηθούς τους Δ. Γκάγκα και Α. Βασιλό.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Αλκαζάρ και κοστίζουν από 8 έως 30 ευρώ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass